lokoko83 Opublikowano 2 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 graty PAMPUCH71 Pozazdrościć umiejętności i miejsca z tak rodowodową populacją jazia.Można wiedzieć ile miał cm, jeżeli nie był mierzony to tak na oko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 2 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 Pampuch zacznij grać w koszykówkę bo mały ty nie jest i ludzie nie mają wyobraźni jaki jest ten ryb Mam 100 litrów ropy i wiesz co zrobię i co zrobić po weekendzie PozdrawiamWcześniej nie gratulowałem bo mnie zatkało Adam napisz ile ma ten tytan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAMPUCH71 Opublikowano 2 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 Eeee tam,taki pakier mi się trafił,szerszy niż dłuższy chyba sterydami zakarmiany po zechlaniu mrówy wydawał się mieć 6-tkę z przodu jednak prawie 3 centy mu zabrakło Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lokoko83 Opublikowano 2 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 Na zdjęciu wygląda jak by miał jeszcze więcej co nie zmienia faktu że to już kawał ryby.dzięki za szczerość, śmiało mógł byś napisać że ma 75 cm i każdy by ci uwierzyłpozdrawiam i jeszcze raz graty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 5 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 Świetny kawał rybska PAMPUCH71 Wielkie gratulacje.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J A Z Opublikowano 5 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 Dzisiaj skusił się na majowego (46cm) Musiał, nie miał wyjścia, bo wszystko przez te oczy Dobra, spoko, sekretem jest jego brzuch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalka Opublikowano 5 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 Robal hara kiri i wszystko jasne . Ładna rybka gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom7 Opublikowano 8 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2012 dawno mnie nie było na forum dzisiejszy poranny, foto - Sławek - thanks man Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J A Z Opublikowano 8 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2012 Koleżka zaszalał dzisiaj na jaziokleniach: i 49cm: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 8 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2012 Piękne rybki i fajne fotki Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 9 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2012 Ziom,fajna fotka mi wyszła Ładny John, tego dnia byłeś lepszy. Moje pasiaczki się nie umywają... Slavo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J A Z Opublikowano 11 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 Dzisiejszy 47cm z szybkiego łowienia, karmiony na słodko bananami (Gold Tiger) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TMedic3hs Opublikowano 11 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 Przepiękna rybka Gratulacje znakomitych efektów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 11 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 Fajny JAZiol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 11 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 To ja już wiem czemu woblerów nie ma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 11 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 Kawał odpasionego byczka, widać, że nie odmawia sobie bananów……………..Jaź też konkret. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 11 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 Super jaziorek...Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 12 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 Bardzo fajny jasiek,gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAMPUCH71 Opublikowano 12 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 Dwóch wczorajszych mrówkojadów chyba już ostatnich z powierzchni . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek_7 Opublikowano 12 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 Złożę podanie do admina o podniesienie Tobie minimum forumowego na jazie Oczywiście gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 12 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 GRATULACJERyb i ŚWIETNYCH fotografii PZDRZanderix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 12 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 Piękne jaziska!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smasher Opublikowano 12 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 Piekne Zdjecia i jazie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalka Opublikowano 12 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 . Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleix Opublikowano 12 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 Pampuch przecież to amury są Gratuluje kapitalne rybska! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi