Skocz do zawartości

Mutlik Team Daiwa Fuego -pierwszy zestaw- jaki kijek??

Czoper

Rekomendowane odpowiedzi

Dobry, ale nie do wszytskiego. Lekki magnezowy, wiec morska woda odpada. Dobrze lezy w dloni jak kazda Daiwa z tej rodziny ( TD-Z, Zillion) Dla kija o mocy od 17 funtow w gore bedzie wyborem idealnym. Wabiki tez raczej te nieco ciezsze. Multik pod zestawy na szczupaki, bolenie czy sandacze.

Dokładnie takie zastosowanie by u mnie miał...jeziorkowe szczupaczki na średnie i mniejsze jerki ..gumka jakaś do 10-20g..

Według mnie, swobodnie w górę możesz do tych 50g podwyższyc.

Miałem taki. Bardzo przyjemnie się nim łowiło od ok. 8g w górkę(weź poprawkę na fakt, że byłem wówczas bardzo początkującym) :D

Witam.

Panownie co moglibyście polecić do tego multika??Sam multik jest bardzo lekki..poręczny..do niego najlepiej jak bym zastosował lekki kijek w jednoskładzie...1,9 -2,1 m.. nie ukrywam że najlepiej jak by to był kijek z pracowni..kolega poleca mi tez rozemeijera..tylko nigdzie nie moge znalezc w żadnym sklepie..

przynety do max 30g

co możecie poradzić??

może ktoś ma jakąś używkę do sprzedania?

co np o tym sądzicie St.Croix AVID AVC66HF??

http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&goto=286017 &&srch=St.Croix+AVID+AVC66HF#msg_286017

z góry dzięki

Czoper

Mam ciekawy jednoskład 2.13 , 12-20 LB, 1/4-1 oz.

Specjalna seria Quantuma sygnowana przez Billa Dance - to jakis znany amerykański wędkarz. Wędka sprzed lat. Uchwyt Fiji TCS.

Przelotki chyba Pacific Bay (takie niebieskawe)

Oznaczenie wędki to DSC70MH. Jak chcesz cenę to wal na priv. Z transportem sporo mniej niż 200 zł.

Właśnie znalazłem ją w katalogu Quantum z 2003 roku:

http://www.pergetes.hu/letoltheto_anyagok/quantum_katalog.pd f

strona 19 i 25

Podobno grafit 44 mln PSI , przelotki Fuji , nić Gudebrod i korek klasy A. Akcja fast.

Zaraz trafi do działu SPRZEDAM.

Jako że wspomniałem o tym w twoim wątku masz prawo pierwokupu do jutra wieczór