Czoper Opublikowano 2 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 Witam.Panowie mam okazję kupić taki multik...będzie to moja pierwsza tego typu zabawka..Czy ktoś mógłbym mi cokolwiek powiedzieć na jego temat- do jutra muszę podjąć decyzję o zakupie..więc mało czasu będę wdzięczny za każda wskazówkę Czoper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy Opublikowano 2 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 Dobry, ale nie do wszytskiego. Lekki magnezowy, wiec morska woda odpada. Dobrze lezy w dloni jak kazda Daiwa z tej rodziny ( TD-Z, Zillion) Dla kija o mocy od 17 funtow w gore bedzie wyborem idealnym. Wabiki tez raczej te nieco ciezsze. Multik pod zestawy na szczupaki, bolenie czy sandacze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czoper Opublikowano 2 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 Dokładnie takie zastosowanie by u mnie miał...jeziorkowe szczupaczki na średnie i mniejsze jerki ..gumka jakaś do 10-20g.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czoper Opublikowano 2 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 A czy ktoś może się orientować ile warto zapłacić za taki multik...ten akurat model który mam zakupić był używany sporadycznie..więc stan bardzoo dobry..ale nie nowy..nigdzie nie mogę znaleźć info o cenie takie zabawki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 2 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 cenka za nowke od tylu do mniej wiecej tylu nalezy pamietac oczywiscie o wysylce i oplatach dodatkowych typu zlo podatki i inne datki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czoper Opublikowano 2 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 W moim przypadku do młynka mam 2km rowerkiem a nawet spacerkiem A czy ktoś może jeszcze ze dwa słówka na temat tej Daiwy?? najchętniej użytkowników.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 2 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 Dokładnie takie zastosowanie by u mnie miał...jeziorkowe szczupaczki na średnie i mniejsze jerki ..gumka jakaś do 10-20g.. Według mnie, swobodnie w górę możesz do tych 50g podwyższyc.Miałem taki. Bardzo przyjemnie się nim łowiło od ok. 8g w górkę(weź poprawkę na fakt, że byłem wówczas bardzo początkującym) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czoper Opublikowano 2 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 No i fajnie, tyle mi wystarczy dziękuję Panowie Mam nadzieje że będzie to dobry zakup :)będzie u mnie za godzinkę więc opisze pierwsze wrażenia Czoper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czoper Opublikowano 2 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 No i jest u mnie ..stan miał być b.dobry..okazał się idealny...Bardzo lekko, płynnie pracuje..Jestem totalnym laikiem w tej dziedzinie ale śmiało mogę twierdzić ze jest to bardzo dobra maszyna...mocna i solidna wyzdrowieje to biorę go na testy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czoper Opublikowano 5 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 Witam. Panownie co moglibyście polecić do tego multika??Sam multik jest bardzo lekki..poręczny..do niego najlepiej jak bym zastosował lekki kijek w jednoskładzie...1,9 -2,1 m.. nie ukrywam że najlepiej jak by to był kijek z pracowni..kolega poleca mi tez rozemeijera..tylko nigdzie nie moge znalezc w żadnym sklepie..przynety do max 30g co możecie poradzić??może ktoś ma jakąś używkę do sprzedania? co np o tym sądzicie St.Croix AVID AVC66HF?? http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&goto=286017 &&srch=St.Croix+AVID+AVC66HF#msg_286017 z góry dziękiCzoper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy Opublikowano 5 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 AVC66HF zdecydowanie za mocny do Daiwy Fuego. Do max 30g przynet tez. Poszukaj czegos w zakresie 17-20 Lbs. jak to twoj debiut z castingiem szukalbym kijow z podstawowego grafitu, ewentualnie sredniomodulowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czoper Opublikowano 5 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 To może na początek do nauki wystarczy St.Croix Triumph Casting TRC66MF ...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 5 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 Mam ciekawy jednoskład 2.13 , 12-20 LB, 1/4-1 oz.Specjalna seria Quantuma sygnowana przez Billa Dance - to jakis znany amerykański wędkarz. Wędka sprzed lat. Uchwyt Fiji TCS.Przelotki chyba Pacific Bay (takie niebieskawe)Oznaczenie wędki to DSC70MH. Jak chcesz cenę to wal na priv. Z transportem sporo mniej niż 200 zł. Właśnie znalazłem ją w katalogu Quantum z 2003 roku: http://www.pergetes.hu/letoltheto_anyagok/quantum_katalog.pd f strona 19 i 25 Podobno grafit 44 mln PSI , przelotki Fuji , nić Gudebrod i korek klasy A. Akcja fast. Zaraz trafi do działu SPRZEDAM.Jako że wspomniałem o tym w twoim wątku masz prawo pierwokupu do jutra wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy Opublikowano 6 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 To może na początek do nauki wystarczy St.Croix Triumph Casting TRC66MF ...? Prawie idealny, ale i wersja 20 funtowa bylaby dobra dla Daiwy Fuego. Powodzenia zycze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi