bigos Opublikowano 2 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 Kiedyś wstawiłem ju?ź fote tego samego pstrąga złowionego dwa razy, miesiąc po miesiącu w jeziorze 1,5 raza większym od polskich Śniardw. Okazuje się, ?źe to był mały Pikuś... Zobaczcie na to! http://www.salmo-adventures.com/blogs/index/page:1#c-amp-r-h istorie-niesamowite-38 Pozdro,Bigos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Standera Opublikowano 2 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 Dobre!Szczeg?łlnie komentarz na zakończenie Swoją droga, trzeba miec coś w dyni nie halo, by w dzisiejszych czasach i postępie świadomości zaj.... feroksa czy duzego szczupaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 zamki Opublikowano 2 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 Kuba debili nie sieją .... rodzą się sami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mekamil Opublikowano 2 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 Im więcej się m?łwi i im więcej dowod?łw na słuszność tym lepiej dla ryb.Piękne przykłady! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 maniak Opublikowano 2 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 Chcemy więcej! Chcemy więcej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TomCast Opublikowano 2 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 Dobre!Szczeg?łlnie komentarz na zakończenie Swoją droga, trzeba miec coś w dyni nie halo, by w dzisiejszych czasach i postępie świadomości zaj.... feroksa czy duzego szczupakaKuba u mnie na jeziorku jakieś 2 (teraz to ju?ź 3) lata temu taki starszy facet złowił na ?źywca dwa ponad metrowe szczupaki, dzień po dniu i oba zabrał. P?łźniej się chwalił, ?źe sam nie jada ryb ale obdzielił nimi spore grono znajomych i sąsiad?łw Żałuje tylko, ?źe nie było mnie przy ich złowieniu :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 salmon1977 Opublikowano 2 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 Żałuje tylko, ?źe nie było mnie przy ich złowieniu :/Bo co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Maynard Opublikowano 2 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 To jest piękne, it's beautiful i wcale mnie a?ź tak nie dziwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TomCast Opublikowano 2 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 Żałuje tylko, ?źe nie było mnie przy ich złowieniu :/Bo co? Bo sam bym mu je wypuścił do wody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 krzysiek Opublikowano 2 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 Chłopaki, na 3 kilkudniowe wyjazdy do SE na dw?łch z nich łowiliśmy dwukrotnie te same du?źe szczupaki (100+). Wyglądu mniejszych nie analizowaliśmy, często nawet nie robiliśmy im zdjęć. Jedno jezioro nie było du?źe – kilkaset ha, ale drugie miało grubo ponad 30 km kw. Du?źe ryby wcale nie są tak liczne, jakby mo?źna przypuszczać, nawet na wodzie z liczną populacją drapie?źnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 piotrrd Opublikowano 2 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 Żałuje tylko, ?źe nie było mnie przy ich złowieniu :/Bo co? Dokładnie, przecie?ź robi wszystko zgonie z prawemDla mnie śmieszne jest to, ?źe ryby zabierane sa nawet z tych zbiornik?łw, w kt?łrych ryba śmierdzi i jest obleśna. C&R w moim kole to zdecydowane mniej ni?ź 1%. Dobrze by było gdyby ludzie pilnowali limit?łw i wymiar?łw, to ju?ź byłby jakis krok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tpe Opublikowano 2 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 Marcin, po prostu szok! Mam tylko nadzieję, ?źe jeszcze załapie się na 70-taka Żyłka i tajne przynęty gotowe do powrotu na Wyspę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 2 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 Ale dla ogromnie wielu , albo wielbiciela niejednego - są one jak pączki od Bliklego Mniam .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bigos Opublikowano 13 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 Marcin, po prostu szok! Mam tylko nadzieję, ?źe jeszcze załapie się na 70-taka Żyłka i tajne przynęty gotowe do powrotu na Wyspę Jak poplywasz, to zlowisz. Przjedz do nas na rozpoczecie sezonu 15 lutego, zrobimy sobie festiwal Jest cieplej niz zwykle w marcu...Niestety bedzie to skutkowalo zwiekszonym rozlewem krwi, bo ryby beda braly bardzo dobrze...Miejscowi killerzy tez cos zlowia - predzej czy pozniej na jakas durna rybe ktos naplynie...A one sie na wiosne nie ceregiela - wala we wszystko co sie rusza jak jest dzien. Pozdro,Bigos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
bigos
Kiedyś wstawiłem ju?ź fote tego samego pstrąga złowionego dwa razy, miesiąc po miesiącu w jeziorze 1,5 raza większym od polskich Śniardw. Okazuje się, ?źe to był mały Pikuś... Zobaczcie na to!
http://www.salmo-adventures.com/blogs/index/page:1#c-amp-r-h istorie-niesamowite-38
Pozdro,
Bigos
13 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi