Skocz do zawartości
  • 0

Jak działa C&R - zobaczcie, nie uwierzycie!!

bigos

Pytanie

Kiedyś wstawiłem ju?ź fote tego samego pstrąga złowionego dwa razy, miesiąc po miesiącu w jeziorze 1,5 raza większym od polskich Śniardw. Okazuje się, ?źe to był mały Pikuś... Zobaczcie na to!

http://www.salmo-adventures.com/blogs/index/page:1#c-amp-r-h istorie-niesamowite-38

Pozdro,

Bigos

13 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Dobre!

Szczeg?łlnie komentarz na zakończenie

Swoją droga, trzeba miec coś w dyni nie halo, by w dzisiejszych czasach i postępie świadomości zaj.... feroksa czy duzego szczupaka

Kuba u mnie na jeziorku jakieś 2 (teraz to ju?ź 3) lata temu taki starszy facet złowił na ?źywca dwa ponad metrowe szczupaki, dzień po dniu i oba zabrał. P?łźniej się chwalił, ?źe sam nie jada ryb ale obdzielił nimi spore grono znajomych i sąsiad?łw :wacko: Żałuje tylko, ?źe nie było mnie przy ich złowieniu :/

• 0

Chłopaki, na 3 kilkudniowe wyjazdy do SE na dw?łch z nich łowiliśmy dwukrotnie te same du?źe szczupaki (100+). Wyglądu mniejszych nie analizowaliśmy, często nawet nie robiliśmy im zdjęć. Jedno jezioro nie było du?źe – kilkaset ha, ale drugie miało grubo ponad 30 km kw. Du?źe ryby wcale nie są tak liczne, jakby mo?źna przypuszczać, nawet na wodzie z liczną populacją drapie?źnika.

• 0
Żałuje tylko, ?źe nie było mnie przy ich złowieniu :/

Bo co? :D

Dokładnie, przecie?ź robi wszystko zgonie z prawem

Dla mnie śmieszne jest to, ?źe ryby zabierane sa nawet z tych zbiornik?łw, w kt?łrych ryba śmierdzi i jest obleśna. C&R w moim kole to zdecydowane mniej ni?ź 1%. Dobrze by było gdyby ludzie pilnowali limit?łw i wymiar?łw, to ju?ź byłby jakis krok.

• 0

Marcin, po prostu szok! Mam tylko nadzieję, ?źe jeszcze załapie się na 70-taka Żyłka i tajne przynęty gotowe do powrotu na Wyspę :D

Jak poplywasz, to zlowisz. Przjedz do nas na rozpoczecie sezonu 15 lutego, zrobimy sobie festiwal :D Jest cieplej niz zwykle w marcu...Niestety bedzie to skutkowalo zwiekszonym rozlewem krwi, bo ryby beda braly bardzo dobrze...Miejscowi killerzy tez cos zlowia - predzej czy pozniej na jakas durna rybe ktos naplynie...A one sie na wiosne nie ceregiela - wala we wszystko co sie rusza jak jest dzien.

Pozdro,

Bigos