Skocz do zawartości
  • 0

Silniki dziobowe Minn Kota - Ulterra, Powerdrive, Terrova

mirko filipovic

Pytanie

Witam swoje pytanie kieruje do uzytkowników silnika Minn Kota PowerDrive i-pilot, zamierzam zakupic takowy silniczek wraz z pilotem , {najprawdobodobniej za wielkiej wody - najkorzystniejsza cena} , czy obsluga pilota należy do intuicyjnych , obawiam sie technicznego anglieskiego w instrukcji , dziekuje i pozdrawiam

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Cześć, zamawiam może ktoś z was silnik w sklepie https://www.technik-fuer-angler.de/ ?    

Ja kiedyś sporo tam kupowałem. Nawet osobiście Pana Rene miałem okazję poznać, bo  będąc w okolicach coś ta odbierałem. 

On też załatwił mi jednego z pierwszych, o ile nie pierwszego, Mega Liva jaki dojechał do Polski

Bardzo dobry sklep. I bardzo profesjonalne podejście 

Edytowane przez kruz
  • Like 3

• 0

No tak ale telefon nie wykrywa silnika .

Wyłączyłem i włączałem  tel wszedłem do domu i wykrył słuchawki czyli działa.

A Min Kota jest niewidzialna. Jutro powędruję do kolegi ma taki sam silnik  , dwa tygodnie młodszy .

Pilot od silnika działa  działa jest ok

• 0

No tak ale telefon nie wykrywa silnika .

Wyłączyłem i włączałem  tel wszedłem do domu i wykrył słuchawki czyli działa.

A Min Kota jest niewidzialna. Jutro powędruję do kolegi ma taki sam silnik  , dwa tygodnie młodszy .

Pilot od silnika działa  działa jest ok

Jeśli silnik  modelowo 2023/2024rto aplikacja onet boat network potrzebna. 

• 0

HDS Live nie jest połączony z Minn Kotą

Nigdy nie łączył się z nią- chyba, że sonar uniwersalny 200/83khz

Jeśli letni wypust 2023to starszy model, więc walcz na innym telefonie  i apka Ipilot

Co do samego parowania jest upierdliwe, bo BT ma bardzo mały zasięg, ja radzę ludziom by to robić we dwójkę- jeden naciska przycisk pair na silniku a drugi szuka dostępnych urządzeń w panelu BT smartfona , im bliżej czapki smartfon- tym lepiej, musi być mniej niż 1m. 

Dla pewności wrzuć zdjęcie pilota 

• 0

No dziękuję za podpowiedzi -działa . Zrobiłem reset telefonu Redmi Note 13

Przy krótkim impulsie nie znajdował , ale Paweł podpowiedział  -trzymałem około 12sek i połączył się .

Na Galaxy krótki impuls i było ok . 

Pilot jest czytelny , a  instrukcję czytałem tylko co nieco 

• 0

Czy ktoś z użytkowników minnkoty terrovy przesiadł się na nią z haswinga caymana? Jak odczucia? Jestem właśnie przed takim ruchem. Popływałem trochę powerdrive i niebo a ziemia. Precyzja sterowania przede wszystkim w minnkocie nieporównywalna (lepsza). Wskakuję level wyżej na terrovę. 

Edytowane przez rower26