piotrrd Opublikowano 2 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 Witam, kolega zaoferował mi te echo za 350zł. Jako, że z łodzi łowie max 10 razy z sezonie, potrzebne mi jest tanie echo do lokalizacji górek itp. Może ktos miał do czynienia z tą sondą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 krakus Opublikowano 2 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 Nie bawilem sie tym sprzetem ale widzialem t? sandeJak do lokalizacji góreczek to bierz od kopa sprawdzi sie napewno pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 piotrrd Opublikowano 3 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 A ktoś może mi wytłumaczyć co zyskam dokładajac pare stówek wiecej ? ( mowa o używkach) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Cezary Opublikowano 3 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 Nie bawiłem się tym sprzętem ale widziałem tę sondęJak do lokalizacji góreczek to bierz od kopa sprawdzi się na pewno pzdr. W pełni popieram. Jak na twoje potrzeby powinna wystarczyć. Co zyskasz? To zależy od modelu - rozdzielczość ekranu, więcej funkcji, itd. Chcesz się doszkolić zajrzyj tutaj http://www.e-sonar.pl/webpage/baza-wiedzy.html a tutaj jest o prostych echosondach http://www.e-sonar.pl/webpage/echosondy-w-szeregu.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 piotrrd Opublikowano 3 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 Wielkie dzieki za linki, w wolnej chwili na pewno przeczytam i wyciagne wnioski. Wiec rozsądnie jest zostać przy tym protym modelu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Cezary Opublikowano 3 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 Na pierwszy ogień - tak. Popływasz trochę nabierzesz doświadczenia i apetytu na coś bardziej zaawansowanego - wtedy pomyślisz o czymś z wyższej półki. No chyba że masz sporo kasy i chcesz zacząć z wysokiego C Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 piotrrd Opublikowano 7 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2012 Na pierwszy ogień - tak. Popływasz trochę nabierzesz doświadczenia i apetytu na coś bardziej zaawansowanego - wtedy pomyślisz o czymś z wyższej półki. No chyba że masz sporo kasy i chcesz zacząć z wysokiego C dzieki za rady, w sumie cena śmieszna a i wymagania jak na poczatek też mam niezbyt wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 saalar Opublikowano 4 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 Ja mam 20ke od lat i uwazam że nadaje sie jak najbardziej do tego typu poszukiwań. Nie trzeba więcej jezeli ma pokazac tylko glebokość i rodzaj dna. wcześniej używałem humminbirda wide eye też wersję US i również nie było problemu. Byłem z niej zadowolony do momentu gdy ktos stwierdził, że fajnie jest obrobić mi garaż.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
piotrrd
Witam, kolega zaoferował mi te echo za 350zł. Jako, że z łodzi łowie max 10 razy z sezonie, potrzebne mi jest tanie echo do lokalizacji górek itp. Może ktos miał do czynienia z tą sondą?
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi