dzerwys Opublikowano 2 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 Witam. Widzę ze w tym roku mi przyszło otworzyć wątek!Samczyk z pierwszego dnia sezonu.Rzeka Ina. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom7 Opublikowano 2 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 Great... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 2 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 Gratki, nie ma co. Klajniak bo klajniak ale pierwszy i to się liczy A jak tam @mifek ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 2 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 No gratki IGOR Nawet nie pytam na co bo widać. Pewnie satysfakcja podwójna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 2 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 Igor The Best!!!!!Jesteś wielki i pewnie na swoje wahadło .Glatulacje!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 2 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 Pewnie ze cieszy! Katowałem tylko wahadłami bo u większości na agrafce wisiały woblerki no to ja tak na przekór i się udało!Kijek dość delikatny CD blue rapid do 35gr ale z plećką pracuje pięknie.A to fartowna blaszka . A Mifciu nie wiem czy był na rozpoczęciu jak go znam to balował do rana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 2 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 Fajnie zobaczy znajomą twarz na otwarciu tematu. Gratki. Tylko... Gdzieś Ty casta schował? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 2 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 Spoko spoko jest w zapasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 2 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 Igor ja bede katował nowo-starego Twojego Bestmasterka po przeróbkach u Kamila za tydzieńna nad Regą. A baterie wachadeł znanego klepacz też mam Widze że woda lekko podwyższona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 2 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 BR do 35g to mocny kijaszek takie trotki to spoko powinien obsłużyć Ale sama poezja w holu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 2 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 Takie to tak ciekawe jak ze sreberkiem by było +70 Woda wszędzie jest lekko podwyższona na łąkach w Sownie szybko wylewa.Karol może się jakoś spykniemy jak będzie czas!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 2 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 Igor probowałem 5kg ciężarek podnieść statecznie do góry i kijek dał spokojnie rade a gnie sie prawie w koło Rakieta wyszła ze hej Ja bede w dniach 14-17.01 wiec moze sie zgadamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaco78 Opublikowano 2 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 Igor gratulacje....do zobaczenia w Nemo:) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 2 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 Igor gratulacje....do zobaczenia w Nemo:) pozdrawiam ty nie gratuluj tylko sie chwal swoimi wynikami.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapia Opublikowano 2 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 Witam.U mnie na początek był szczupak,a potem samczyk troci.To moja pierwsza ale mam nadzieje,że nie ostatnia troć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 3 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 Igor- moje gratulacje. Wędka tez jakby znajoma :D Bujo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 3 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 No kto jak kto ale Ty byś ja poznał Bujo na końcu świata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 3 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 Igor a kołowrotek to Dam Quick 1202 Jak sie sprawuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 3 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 Tak dokładnie to ten DAMik!Wszystko w nim jest ok tylko jak dla mnie ma troszkę za mało precyzyjny hamulec Musze go porozkrecac tzn szpule i coś zaradzić.Wiesz może jak można to zmienić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 3 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 U mnie wszystko lata cacy bo nabyłem od kolegi nóweczke nieśmiganą Cena też adekwatna ale warto było. Testy dopiero za tydzień wiec nie bede obiektywny jak narazie A zapomniał bym. Uderz do Tommego on miał chyba troszke tego sprzeciku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 4 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 Gratki - piękne rybki !! Dzielny jesteś . Pozdro .. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 4 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 Pochwa, Sławku! Ale zamiast robić sobie podśmiechujki na forum, zgłosiłbyś do moderacji jak człowiek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 4 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 Nie jestem aż taki czujny Paweł .. Chciałem być chwilowo , w sposób ogólnie praktykowany , konwencjonalnie miły i dobrze widziany w środowisku łowców salmonidów , po wszystkich moich tutejszych herezjach , poczuć się częścią Ale wierzę , że autor zastąpi z czasem zablokowane obrazy uśmiechniętymi żywo białasami . Czego szczerze życzę .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruzin Opublikowano 4 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 Igor w tym DAMiku nie ma filozofii. Rozkręcasz, czyścisz i powinno być ok. W tej serii są już bodaj teflonowe, a nie azbestowe płytki w hamulcu. Piękna trotka BTW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 4 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 Brawo Igor! Dobre otwarcie sezonu 2012! Pozdrawiam Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi