dzerwys Opublikowano 4 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 Duce dzięki za podpowiedź Dzięki Daniel, na Inie woda idzie ostro do góry jutro koniecznie trzeba zaatakować bo na przyborach lubią brać SPORE rybki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 4 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 Gratuluje Mało kto wypuszcza trocie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remicki Opublikowano 4 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 Hejka Igor!Ładny ryb ,gratki(gratki ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 4 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 Tak trochę OT, ale wszystkim zapaleńcom troci i łososia przypomnę artykuł nt. połowu wspomnianych na wahadła. Trochę nieskromnie bo to mój artykuł, ale może się przyda http://www.jerkbait.pl/?p=196 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
legion Opublikowano 6 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 Piękne otwarcie,ekstra barwa,z pierwszego rzutu oka to jak pstrągal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maynard Opublikowano 6 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 Kolego Januszu. Świetnie, że przypomniałeś swój artykuł, dzięki! Skromność tu zbędna, bo wartość tekstu wysoka - krótko, zwięźle, obrazowo, z własnego doświadczenia i z fotkami dla poglądu. Nie wiem jak, ale przeoczyłem ten tekst, a nie sądziłem, że są jeszcze takie w czeluściach archiwum jerkbaita. Na trocie chętnie bym się kiedyś wybrał, spróbował, ale raczej na wchodzące ryby. Najbliżej mi nad Inę, widać że Ci co umieją, to łowią (gratulacje @Dzerwys), czyli ryba jest, da się. A żelastwo na dobrą sprawę odkrywam na swój użytek od roku, dwóch dopiero. Przepraszam za OT. PozdrawiamGrzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 6 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 Artykuł faktycznie może się przydać jeśli ktoś się wybiera na trotki,przystępne i fachowe opisy Jak byłem w środę nad Parsętą to znalazłem w kretowisku nad brzegiem rzeki b.starą karlinkę ale nie wylądowała w wodzie oj nie.Zasili mój zbiór starych wahadłówek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 6 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 no to skoro jeden art został przytoczony to mysle ze warto wspomniec jeszcze o : http://www.jerkbait.pl/?p=68 http://www.jerkbait.pl/?p=63 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pszemo Opublikowano 6 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 I do mnie wreszcie uśmiechnęło się szczęście właśnie wróciłem z 3 dniowego wypadu na Słupię.Keltów praktycznie nie ma już w rzece za to sztormy na Bałtyku zagoniły świerzutkie rybki do rzeki. Po czterech latach nauki i zdobywania doświadczeń wreszcie udało się wydłubać srebrą samiczkę 65 cm To moja pierwsza troć - wspaniała, waleczna i grubiutka ryba. Gęba cieszyła się jak nigdy zwłaszcza gdy robiła 2 piękne świece w trakcie holu. Jak zwykle nie było aparatu jak byl potrzebny zdjęcie z tel . Przynęta wobler serdecznego kolegi Edka Jankowskiego z Czarnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 6 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 Gratulacje Pszemo, pierwsza cieszy najbardziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 6 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 Pszemo gratulację , ja jutro śmigam na Drwęcę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkarz87 Opublikowano 6 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 Wyobrażam sobie tą radość,nie dajesz jej po sobie ukryć,fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 7 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2012 Piękna ryba Przemo To jest to...! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 7 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2012 Świetna rybka, gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniak Opublikowano 7 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2012 Gęba cieszyła się jak nigdyWidać widać, to jest właśnie najpiękniejsze. Brawo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 7 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2012 Gratuluje Trocicy! Widac bardzo dobre emocje ! Niewazne ze foto z telefonu Pozdrawiam Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyjec Opublikowano 8 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2012 Nie gigant ale pierwsza Sliczna rybka, ale trochę za mała --> zasady publikacji zdjęć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 8 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2012 Tomek, następna metrówka Dziś wyjąłeś? Na zawodach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyjec Opublikowano 8 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2012 Na zawodach mnie nie było z rodziną na spacerku byłem jutro jedę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alien19999 Opublikowano 9 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 Na jakim odcinku Drwęcy łowiłeś? Na górskim? Ja byłem wczoraj i nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janek kos Opublikowano 14 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 W czwartek na Drwęcy złowiono samicę łososia 93 cm. Nie mogę jednak umieścić zdjęcia bez autoryzacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 26 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 Koledzy, co tak cicho w wątku. Ja wiem, po sobie, że rewelacji nie ma, ale coś się chyba dzieje. Jeździcie, może nie łowicie, ale jakieś, wieści, obserwacje chyba są. No więc ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi78 Opublikowano 26 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 A czym tu się chwalić ,tymi biednymi chuderlakami . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 26 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 A czym tu się chwalić ,tymi biednymi chuderlakami . Toż ten wątek nie tylko po to jest, by się chwalić Ale też napisać, zdać relację z tego co się działo, gdzie się było itd. Też nie mam czym się chwalić, jakiegoś pizdryka ustrzeliłem, ale generalnie lipa, choć w pierwszej połowie stycznia trochę srebra na Parsęcie trafiono. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 27 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 Na Inie rybki są kto ma czas to ma wyniki...Woda wysoka ale może po tych przymrozkach opadnie.Po dłuższej przerwie może się wybiorę na dniach jak czas pozwoli.Ryby w porównaniu do innych rzek są już w dobrej kondycji ale na bank przyczyniła się do tego łagodna zima no i jadła dla nich w Inie nie brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi