jersey Opublikowano 12 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 @waldek, do mnie to pytanie? nie, nie byłem. @Jozi, józek chciałem ale podczas holu bark mi wyrwała i nie dałem rady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beny1655 Opublikowano 15 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2012 może z innej beczki..... Odłowy PZW Parsęta 2012 http://salmon.com.pl/1069,odlowy-pzw-parseta-2012.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadget Opublikowano 15 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2012 siema chyba raczej do beczki;/ no widzę że łowi co roku ten sam Pan i za bardzo kompetentnie do sprawy nie podchodzi, wg mnie łamie co najmniej 2 zasady BHP, nie mówiąc o tym jak obchodzi się z rybami. Co roku to samo:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 16 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2012 Trochę kłusoli łapią, ale to i tak kropla w morzu; http://www.e-kg.pl/news/4-wydarzenia/11116-kusownicy-w-rkach-stranikow.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 17 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 .. a później człowiek lata za trocią robiąc kilometry .. .a tu dwóch debili czyści rzekę z nastu/dziesięciu ryb w jeden dzień w imię "odłowów kontrolowanych"... kolejna żenada PZW... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 17 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 Za te odłowy na Parsęcie PZW Koszalin powinno beknąć i to zdrowo. Ta sama ekipa z tą samą beczką na rybe fazuje rzeke juz nasty rok z rzędu i to bezkarnie.Pakują wszystko co zfazują przecież święta tuż tuż a te ryje z zarządu trza nakarmić A można by było jak na Łebie zrobić tarło przeżyciowe tylko nikt nie ma w tym interesu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beny1655 Opublikowano 17 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 Trochę bardziej optymistycznie zapraszam do lektury. http://www.osa-parseta.pl/index.php/aktualnoci.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jersey Opublikowano 25 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 dwie dniówki z plaży na zero (nie licząc kolejnej mikroflądry), chociaż słyszałem o kilku króciakach z soboty. oby do następnego łikendu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregs Opublikowano 25 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 Yersej: Tamta to nie flądra tylko Turbot a inaczej Skarp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaco78 Opublikowano 29 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 Ja już odliczam..... Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardi Opublikowano 29 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 @Jaco 78-to troć zrobiła tą świetną fotografię ?Bardzo się mnie ona podoba ta fotografia-pzdr.kardi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 29 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 Ja już odliczam..... Pozdrawiam serdecznieNie ma co odliczac tylko na prawdziwe ryby na plaze grzac..Rafał zreszta zna temat..a kelcinki niech Łodpocywaja w spokoju.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardi Opublikowano 30 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 Można je łowić i wypuszczać co niniejszym szczerze polecam.Klimat zimowej inauguracji połączony z uwolnieniem kelta jest wspaniały. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi