rybacz Opublikowano 28 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2018 Założyłem ten temat, jednak jeżeli już istnieje proszę o przeniesienie tam.Używam patki magnesowej do przytrzymywania mokrych much. Jeden z kolegów powiedział mi, że on zauważył, że muchy namagnesowane "odstraszają" pstrągi. Ja tego nie zauważyłem, ale może jest w tym prawda.Czy macie koledzy jakieś doświadczenia w tym temacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OloPe Opublikowano 28 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2018 (edytowane) Dobre ???? Edytowane 28 Marca 2018 przez OloPe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okonhel Opublikowano 28 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2018 To nieprawda że odstraszają - odwrotnie - przyciągają, szczególnie tęczaki bo mają w sobie więcej metali ciężkich od potokowców czy lipieni. Najlepiej trzymać muchy na magnesie neodymowym... Wybaczcie ale nie mogłem się powstrzymać - wiosno przybywaj jak najszybciej - niech ludzie ruszą nad wodę... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomason Opublikowano 28 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2018 Niestety tak to bywa, jak się za dużo teoretyzuje.Ja już tyle teorii w życiu słyszałem dlaczego to ryby nie biorą, że gdybym chciał się tylko do kilku zastosować, to nie byłoby po co nad wode w ogóle jechać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybacz Opublikowano 30 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2018 Koledzy sobie jak zauważyłem troszeczkę kpią.Może i temat teoretyczny, ale każda uwaga słuszna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 30 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2018 Rybacz 01 kwietnia się zbliża a Ty zaraz kpią... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi