hi tower Opublikowano 6 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2019 Jak myślicie może być belona w okolicach Trójmiasta w okolicy 18-19.05? Tylko wtedy mogę przyjechać.Tak, będzie w Zatoce na 100%. Tylko jeśli się nie ociepli to może być kapryśna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mgor1 Opublikowano 6 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2019 (edytowane) jakie okolice polecacie nad Zatoką Gdańską? te miejscówki to chyba nie tajemnica? planuję wyjazd na początku czerwca, a nie znam kompletnie belon i miejsc, dziękuję za pomoc RzucewoPuck? Edytowane 6 Maja 2019 przez mgor1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadda Opublikowano 6 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2019 Jastarnia - płycizny w pobliżu pałacyku prezydenckiego. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hi tower Opublikowano 6 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2019 Orłowo, Rzucewo, Rewa, Mechelinki, Stogi... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz79 Opublikowano 6 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2019 Próbował ktoś może łowić belony w okolicach Stegny ,Kąty Rybackie.Czy tutaj nie dopływają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek6299 Opublikowano 7 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2019 Czy ktoś już coś złowił w Rzucewie z brzegu czy za szybko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamos Opublikowano 9 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2019 Dzwoniłem przed chwilą nad zatokę i dowiedziałem się, że rybacy już łowią belonę i za tydzień może już jej nie być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 9 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2019 Za tydzień to się chyba dopiero zacznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 9 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2019 Przecież kolega dzwonił i mówi, że może jej już nie być 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamos Opublikowano 9 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2019 Rybacy po 100 koło łowią, ale może coś zostanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okonhel Opublikowano 9 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2019 Dzwoniłem przed chwilą nad zatokę i dowiedziałem się, że rybacy już łowią belonę i za tydzień może już jej nie być. Belona w zatoce jest przynajmniej do października.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadda Opublikowano 9 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2019 (edytowane) Belona dopiero się zaczęła. Biorą w tej chwili niewielkie , tak od 50 do 70 cm. Prawdziwa belona zacznie się za 3 tygodnie, po tarle, jak zaczną brać samice... Edytowane 9 Maja 2019 przez Gadda 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OrysAdam Opublikowano 10 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2019 Ja się wybieram w sobote na Orłowo z brzegu. Zobaczymy co to będzie i dam znać ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 10 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2019 (edytowane) Na zachodnim wybrzeżu belon przybywa. W sprzyjających warunkach, dostępne nawet z brzegu. Wodery, to jednak rozsądne minimum????https://photos.app.goo.gl/FcUvKC9eMwgfPwTa6 Edytowane 10 Maja 2019 przez popper 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OrysAdam Opublikowano 12 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2019 Do Orłowa nie dotarłem, ale za to w Rewie brania co chwila, holowań zakończonych niepowodzeniem dziesiątki, a i udanych tez nie zabrakło. Jednym słowem belona już jest ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 12 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2019 (edytowane) W Orłowie tez jest. Dziś ze 20 ludzi w wodzie. Bran co niemiara, holi i spiętych ryb mnóstwo, udało się wyjąc 17szt w 4h. Edytowane 12 Maja 2019 przez Żbiku 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek6299 Opublikowano 13 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2019 Dzisiaj w Rzucewie tylko brania ale ładne sztuki były szkoda ze się zerwała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciechanR Opublikowano 14 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2019 Wiem, że kiedyś pytałem ale sytuacja uległa zmianie. w miejscowości Rewa w zatoce ponton kolibri 280 i bez spaliny to głupota? Silnik jednak zostaje w serwisie i zastanawiam się czy na wiosłach bezpiecznie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okonhel Opublikowano 14 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2019 Przy aktualnej pogodzie zostań w domu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciechanR Opublikowano 15 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2019 Nie miałem na myśli dzisiejszego dnia a pytałem ogólnie. Mam urlop na wtorek, środa i wtedy miałem plany tak popływać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek6299 Opublikowano 15 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2019 A dzisiaj chyba nie warto się wybrać na belonę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 15 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2019 Byłem wczoraj popołudniu w Orłowie. Niestety duża fala i mocny porywisty wiatr znacznie utrudniał łowienie. Fale jeszcze bym zniósł ale porywy wiatru były takie, ze blacha 24g wracała przy rzucie za plecy Wytrzymałem godzinę... Niestety bez brania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciechanR Opublikowano 15 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2019 Na Górkach już słyszałem o 2szt w ciągu ostatnich 2-3 dni.Panowie nad morzem jestem od świeta - gdzie dokładnie są te górki? I gdzie najlepiej zostawić auto?To pierwsze pytanie a drugie jak chce dojechać autem do Gdyni Orłowo na molo to gdzie najlepiej zostawić auto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 15 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2019 (edytowane) Odnośnie Orłowa, to zjeżdżając w dol do mola ul Orłowska, po lewej stronie będziesz miał duży parking i tam warto zostawić auto. Nie zjeżdżaj niżej, bo nie ma gdzie zaparkować i dodatkowo na końcu jest zakaz wjazdu. A Górki Zachodnie wygugluj, wyskoczy Ci na mapie. Samochód najlepiej zostawić gdzieś tu, gdzie pinzezka i przejść przez las na plażę. Edytowane 15 Maja 2019 przez Żbiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciechanR Opublikowano 16 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2019 Dziękuję serdecznie. Prubujecie też łowić na zestawy bez kotwiczki a z włóczki? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi