Żbiku Opublikowano 17 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2019 Od siebie dodać mogę jedynie, że czasami warto sięgnąć dna. Niemal wszystkie, tegoroczne belony złowiłem przy poderwaniu blaszki z dna. Tak "po trociowemu". Żadna, z tych właśnie, nie była krótsza, niż 72 cm. Te z powierzchni, łowione tradycyjnie, nie przekraczały dług. 66 cm.Cenna uwaga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janhusarz88 Opublikowano 17 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2019 Dziekuje Panowie za pomoc, trzeba sie uzbroic w pare blaszek i probowac swoich sil nad morzem pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiur Opublikowano 17 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2019 Jaxon ukla ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 18 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2019 (edytowane) W Orłowie podobno rybacy rozstawili dużo sieci wzdłuż brzegu. Najgorsze, ze jest taka mgła, ze nawet nie widać gdzie stoją bojki sieci... https://www.nadmorski24.pl/kamery/2-gdynia-orlowo-gdynia Edytowane 18 Maja 2019 przez Żbiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek6299 Opublikowano 18 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2019 Ale czy belona bierze czy ktoś może napisać? Jutro chcę się wybrać do Rzucewa napiszę o wynikach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 18 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2019 Bierze 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kveite1000 Opublikowano 18 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2019 (edytowane) Witam Wybieram się jutro z Warszawy do Orłowa. Miejsce w którym będziemy łowić jest umowne, wiadomo ze w zależności od warunków może się ono zmienić. Mogę zabrać ze sobą dwie lub trzy osoby. Edytowane 18 Maja 2019 przez Kingfisher Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeks Opublikowano 18 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2019 Dajcie znać co po weekendzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciechanR Opublikowano 19 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2019 Dziś w Rewie totalna klapa. A jak inne rejony zatoki? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciechanR Opublikowano 19 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2019 Witam Wybieram się jutro z Warszawy do Orłowa. Miejsce w którym będziemy łowić jest umowne, wiadomo ze w zależności od warunków może się ono zmienić. Mogę zabrać ze sobą dwie lub trzy osoby.Szkoda, że dopiero dziś przeczytałem. Wczoraj sam z Warszawy przyjechałem. A gdzie teraz siedzisz i jak efekty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OrysAdam Opublikowano 19 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2019 Wczoraj i dzisiaj rano totalna bryndza... jedno branie i nic poza tym... wędkarzy pełno i z rozmów wynikło ze nik nic nie wyjoł... ciekawe co tym belonom nie pasuje???... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek6299 Opublikowano 19 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2019 W Rzucewie z Łodzi połowili i to nie daleko od brzegu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okonhel Opublikowano 19 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2019 Wczoraj i dzisiaj rano totalna bryndza...jedno branie i nic poza tym...wędkarzy pełno i z rozmów wynikło ze nik nic nie wyjoł...ciekawe co tym belonom nie pasuje???... Może mają tarło..... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeks Opublikowano 19 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2019 Wieje ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek Koralewski Opublikowano 19 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2019 Mój tata łowił dziś w Rozewiu, mówił że mnóstwo brało + do tego troć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 19 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2019 Ekipa ode mnie z miasta pięknie połowiła wczoraj i przyzwoicie dzisiaj. W sumie blisko 20 wyjętych na głowę, oczywiście całe mnóstwo skubnięć i spadów.Nie wiem, w którym dokładnie miejscu walczyli. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciechanR Opublikowano 20 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2019 Dziś na Orłowie tak sobie. Coś tam brało ale bez szału 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 20 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2019 A byłeś rano czy popołudniu? Ja planuje, o ile wiatr pozwoli, jechać w środę po pracy, czyli być gdzieś 16:30 do wieczora. Jak z siatkami? Stoja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Loco Opublikowano 20 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2019 Dziś na Orłowie tak sobie. Coś tam brało ale bez szałuE tam...Brały ładnie i można było w krótkim czasie wypracować limit.Inna sprawa,ze "odpaliły" w okolicach 15stej i były daleko...Niestety do regulaminowych 80cm zabrakło kilku cm więc publikacji fotograficznej nie będzie... To o czym wspomniał kolega Waldek (łowienie przy dnie) mocno utrudnione.Jedynie natychmiastowe ściąganie przynęty po zetknięciu z wodą gwarantowało nie tyle ryby co brak "chwostów" 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hvast Opublikowano 21 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2019 Jadę na weekend do Gdyni więc informujcie co i jak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciechanR Opublikowano 21 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2019 (edytowane) A byłeś rano czy popołudniu? Ja planuje, o ile wiatr pozwoli, jechać w środę po pracy, czyli być gdzieś 16:30 do wieczoraJa byłem od 5.30 do 13 więc rzeczywiście pewnie od 15 się brania zaczęły jak kolega napisał Edytowane 21 Maja 2019 przez ciechanR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeks Opublikowano 21 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2019 Jastarnia pochmurno, lekki wiatr, da się łowić... Popołudniu pewnie burza tak jak wczoraj, belony dość daleko od brzegu... Ale są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciechanR Opublikowano 21 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2019 Koledzy a jak to jest po tarle jak biorą większe samice? Ogólnie biorą lepiej niż teraz? Nad morze mam 400 km i nie chciałbym skończyć z wynikiem jak w tej weekend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hi tower Opublikowano 21 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2019 Koledzy a jak to jest po tarle jak biorą większe samice? Ogólnie biorą lepiej niż teraz? Nad morze mam 400 km i nie chciałbym skończyć z wynikiem jak w tej weekendAle na tym polega wędkarstwo, że nie zawsze jest "Alaska" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek6299 Opublikowano 21 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2019 Ja dopiero w czwartek się wybieram niestety ale z tego co mówili że belona składa tarło to za kilka dni powinna brać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi