wojciech1919 Opublikowano 27 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2019 Mi też się udało ostatnio wyskoczyć Najwięcej połowiliśmy rano, potem już słabo.Nagrać też coś tam się udało... 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 29 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 29 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2019 Są jeszcze bociany w Zatoce bo w weekend się wybieram z rodziną żeby dzieciaki połowily? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okonhel Opublikowano 30 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2019 Są i będą do końca października... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacenty75 Opublikowano 30 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2019 Ja w sobotę będę atakował z Jastarni - popływamy - zobaczymy - wszak to "Dzień dziecka" to musi być dobrze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 30 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2019 Dziś rano na kamerach w Orłowie 5 ludzi w wodzie, tak wiec musi się coś dziać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogdans Opublikowano 30 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2019 Byłem dziś na Górkach Zachodnich 17-19. Jedna zrywka, jedna wyciągnięta (wróciła do wody). Poza mną były jeszcze dwie osoby, z czego widziałem jedno wyciągnięcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogdans Opublikowano 1 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2019 (edytowane) Jutro biorę ten ruski teleskop i sprawdzam go na Górkach. No cóż, że belona ze Szwecji Edytowane 1 Czerwca 2019 przez bogdans Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogdans Opublikowano 2 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2019 No to w Gdańsku chyba już po belonach. Spławikowców na molo w Orłowie już nie widać. W wodzie rano tylko dwie osoby. Ja z dwójką znajomych rzucaliśmy na Górkach Zachodnich bez żadnych efektów. Co prawda belona, która podpłynęła blisko za blaszką po jednym z pierwszych rzutów naładowała "akumulatory" do dalszego rzucania, ale okazało się, że jednak brań nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek Koralewski Opublikowano 2 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2019 Sporo belony jest na wysokości Rzucewa na wysokości rewy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 3 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2019 Ja wczoraj 3 przez ok 1.5h rzucania na otwartym Morzu, a dzisiaj płyniemy na Zatokę, zobaczymy jak bedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacenty75 Opublikowano 3 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2019 W sobotę na Zatoce Puckiej z Jastarni 8 godz. pływania i 33szt na czterech - słabo, brania jak były to wszyscy po klika na raz a potem długo, długo nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadda Opublikowano 3 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2019 W sobotę na Zatoce Puckiej z Jastarni 8 godz. pływania i 33szt na czterech - słabo, brania jak były to wszyscy po klika na raz a potem długo, długo nicA w jakich rejonach pływaliście? w kierunku Helu, czy Kużnicy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacenty75 Opublikowano 3 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2019 A w jakich rejonach pływaliście? w kierunku Helu, czy Kużnicy?W kierunku Helu, przy torpedowniach i prezydencie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 4 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2019 (edytowane) Wczoraj belony było jeszcze bardzo dużo. Wyjść, ataków i spietych ryb nie zliczę, wyjąłem sporo, córka sama zlowila 6 ale dużo się jej spielo. Dużo ryb odprowadza i nie chciały brać, ale może i dobrze bo w sumie najfajniejszy jest widok jak idą za blacha i jest gra czy weźmie czy nie. Jak się sama spinala to się cieszyłem. Łowiłem pojedynczym hakiem bez dozbrojek wiec wracały w dobrej formie. Edytowane 4 Czerwca 2019 przez wujek 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kksm Opublikowano 9 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2019 Do końca tygodnia jestem w miejscowości Dębki nad morzem. Może jest ktoś chętny wspólnie wyskoczyć i spróbować złowić belonę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongo Opublikowano 9 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2019 Byłem w niechorzu, próbowalem 3 razy, 2 razy skoro świt raz wieczorem. Nie jadły, albo ja nie umiem, albo ich nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kksm Opublikowano 9 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2019 No już trochę późno ale podobno można je jeszcze trafic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macieknikos Opublikowano 9 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2019 wczoraj koledzy mieli jeszcze kilkanaście sztuk w trollu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadda Opublikowano 9 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2019 Wczoraj pływałem rano kajakiem w okolicach Jastarni. Między rezydencją prezydenta a torpedowniami ogromne ławice belon, i brały pięknie, Złowiłem ok 30 szt. największa 84 cm. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kksm Opublikowano 9 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2019 Daleko od brzegu? Będę łowił z wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadda Opublikowano 10 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2019 Najbliżej były pod prezydentem, ale tam z brzegu nie podejdziesz, ale ogólnie 100-200 m. to minimum... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 10 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2019 Ja łowiłem daleko, raczej na pograniczu płycizn i głębszej wody, ale fakt że z brzegu tam nie próbowałem. Tam chyba dość daleko da się wejść w wodę. Jak ryby jeszcze będą to coś powinno się kręcić po tych płyciznach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciechanR Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Ktore jaxony polecacie na belone? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciechanR Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Mam na myśli te przynęty:Slim 22 gMiron 25 gŁuska 22 gSea trouth 25 i 20 gUkla scotukla tor Chyba, że coś innego. Z góry dzięki i sorki, że dwa posty pod rząd ale nie mogę edytować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi