hi tower Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Spinnex Tramp, Abu Toby no i Kaczmarkowa Rewa. Kotwica mała raczej 6 niż 4, zawiązana na krótkim 5-10 cm fluorocarbonie / żyłce 0,5-0,6mm bez kółka łącznikowego "na sztywno". Generalnie to trochę jak strzelanie do świń w zagrodzie, ale idzie się dowartościować 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Ciekawy wybór kolorków:https://allegro.pl/kategoria/przynety-sztuczne-121771?string=mikado%20zoe&order=p&bmatch=baseline-al-product-eyesa2-engag-dict43-spo-1-3-0318I gramatura przyjazna brodzeniu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OrysAdam Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Kto gdzie i kiedy zaczyna atakować sezon ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartełke Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2020 (edytowane) Hej! ogólnie w temacie belon jestem świeży, czy można liczyć tu na informacje, kiedy pojawią się, oraz gdzie (planem jest łowienie w woderach, łódki nie mamy) Edytowane 24 Kwietnia 2020 przez bartełke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2020 (edytowane) Podobno już się pojawiły przy Wiślanej Mierzei (info z FB) Edytowane 25 Kwietnia 2020 przez popper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qmichalq Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Polecicie koledzy jakies miejsce na belone gdzie dam rade samemu dotargac ponton 330 na kolach ze spalina. Patrzac na mapy zastanawiam sie nad Mechalinkami i Osloninem wyglada ze w miare blisko mozna podjechac samochodem. Moze ktos byl w tych okolicach i wodowal plywadlo ? Chce na poczatku maja juz poszukac belony. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Polecicie koledzy jakieś miejsce na belone gdzie dam rade samemu dotargać ponton 330 na kolach ze spalina. Patrząc na mapy zastanawiam się nad Mechalinkami i Osloninem wygląda ze w miarę blisko można podjechać samochodem. Moze ktoś był w tych okolicach i wodował plywadlo ? Chce na początku maja już poszukać belony.Łatwe miejsce:https://www.google.com/maps/place/Parking/@54.7341075,18.4025337,16z/data=!4m5!3m4!1s0x46fdb235cc808297:0x4ffedcf6da30f50c!8m2!3d54.7303178!4d18.3936507 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qmichalq Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2020 dzieki super miejscowka byle beloby byly w okolicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macieknikos Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2020 W Mechalinkach jest fajny slip z dobrym dojazdem w Osłoninie też nie najgorzej problem może być tylko jak będzie niska woda ale z małym pontinem raczej nie będzie problemu napewno lepsza miejscówką do łowienia trol będzie Osłoninio -Rzucewo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek6299 Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Witam serdecznie wszystkich czy już się pojawiają belony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macieknikos Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2020 oczywiście że są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek6299 Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2020 A gdzie już łowią chodzi mi o okolice Władysławowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Szukaj tam gdzie woda ma więcej niż 10 stopni Celsjusza.http://model.ocean.univ.gda.pl/php/frame.php?area=ZatokaGdanska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek6299 Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qmichalq Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2020 W Mechalinkach jest fajny slip z dobrym dojazdem w Osłoninie też nie najgorzej problem może być tylko jak będzie niska woda ale z małym pontinem raczej nie będzie problemu napewno lepsza miejscówką do łowienia trol będzie Osłoninio -Rzucewodzieki kolego za info chyba odwiedze Osłonino jak mi spalina z serwisu wróci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qmichalq Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Dzieki kolego za info odwiedze Osłonino jak mi spalina z serwisu wroci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
autodefekt1 Opublikowano 3 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2020 A slip na łódkę 400 kg w tych okolicach co koledzy wyżej wymieniali coś możecie doradzić?Mam zamiar się wybrać w sumie to pierwszy raz nie mam pojęcia gdzie się zwodować no i nie wiem czy nie za wcześnie myślałem o przyszłym łikendzie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OrysAdam Opublikowano 3 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2020 W Rewie masz dwa betonowe slipy i łowisko odrazu eleganckie wokół cypla Rewskiego. Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 3 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2020 (edytowane) A slip na łódkę 400 kg w tych okolicach co koledzy wyżej wymieniali coś możecie doradzić?Mam zamiar się wybrać w sumie to pierwszy raz nie mam pojęcia gdzie się zwodować no i nie wiem czy nie za wcześnie myślałem o przyszłym łikendzie. Kiedys byłem na poczatku maja nad morzem i przy okazji probowalem lowic belony. Bylo zimno i ryb jeszcze nie bylo w Zatoce. Jak chcesz specjalnie jechac to bym celowal w drugą polowe maja. Rok temu bylem na poczatku czerwca i bylo jeszcze duzo belon. Edytowane 3 Maja 2020 przez wujek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
autodefekt1 Opublikowano 3 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2020 Czyli sugerujesz jeszcze poczekać troszkę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 3 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2020 Czyli sugerujesz jeszcze poczekać troszkę.Generalnie jak woda będzie miała więcej niż 12 stopni Celsjusza, to wal śmiało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tarłoś Opublikowano 3 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2020 Witam,W zatoce już jest.Pzdr.Tarłoś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OrysAdam Opublikowano 3 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2020 Dziś na zatoce puckiej od 6 rano do 10 i tylko jedna belona. Jeszcze słabo ale już się zaczyna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciechanR Opublikowano 6 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2020 Polecicie koledzy jakies miejsce na belone gdzie dam rade samemu dotargac ponton 330 na kolach ze spalina. Patrzac na mapy zastanawiam sie nad Mechalinkami i Osloninem wyglada ze w miare blisko mozna podjechac samochodem. Moze ktos byl w tych okolicach i wodowal plywadlo ? Chce na poczatku maja juz poszukac belony.Ja wodowalem w rewie na rybackiej i w okolicy mola w Orłowie: wszędzie auto blisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciechanR Opublikowano 6 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2020 Dziś już lepiej z beloną? Koledzy 3 maja tylko jedną wytargali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi