wujek Opublikowano 6 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2020 (edytowane) Czyli sugerujesz jeszcze poczekać troszkę.Ja bym czekał, w tym łowieniu nie chodzi o to żeby złowić 2-3 ryby a przynajmniej kilkanaście. Edytowane 6 Maja 2020 przez wujek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciechanR Opublikowano 6 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2020 Myślicie, że ten weekend będzie już odpowiedni czy się wstrzymać na kolejny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hi tower Opublikowano 6 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2020 Ja bym czekał, w tym łowieniu nie chodzi o to żeby złowić 2-3 ryby a przynajmniej kilkanaście.Tylko żeby na te kilkanaście choć 2-3 były dobre, czyli 80+. Bo zazwyczaj jak już jej dużo to łowi się sznurki do 70cm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadda Opublikowano 6 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2020 Dziś w Orłowie 7 szt. ale krótkich. Spławikowcy też bez rewelacji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciechanR Opublikowano 6 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2020 Dobra to jeszcze jutro Was podpytam bo jutro muszę konkretnie urlop zaklepac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dir601 Opublikowano 6 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2020 Witam czy wiecie czy we Władku lub gdzieś w okolicy od strony morza, jest gdzie zwodować łódkę 4,5m (będę w Jastrzębiej)pzd Darek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 6 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2020 Witam czy wiecie czy we Władku lub gdzieś w okolicy od strony morza, jest gdzie zwodować łódkę 4,5m (będę w Jastrzębiej)pzd DarekTeoretycznie w samym porcie jest slip. Widziałem go na własne oczy. Pytanie tylko czy jest czynny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macieknikos Opublikowano 6 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2020 muszę Cię zmartwić kolego od strony morza slip w tej okolicy to Łeba we władku ten slip jest nie czynny od lat nie ma kasy na remont i tak dalej na Helu też nie ma slipy najbliżej Kuźnica i Jastarnia oczywiście od strony zatoki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadget Opublikowano 6 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2020 Witam czy wiecie czy we Władku lub gdzieś w okolicy od strony morza, jest gdzie zwodować łódkę 4,5m (będę w Jastrzębiej)pzd DarekMożesz tutaj spróbować, 54.831481,18.234799 Bardzo dużo różnych jednostek się tutaj woduje/wodowało. Dobrze mieć jakieś spodniobuty żeby rzeczką kawałek przepchnąć. Nie wiem jaki teraz jest tam stan wody. Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macieknikos Opublikowano 6 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2020 to jest slip kanale pomiędzy ostrowem a karwią szału nie ma ale wodujemy się tam często bo innego nie ma kanał i ujście zostały ostatnio przekonane z tego co wiem tam cza mieć wodery do wodowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dir601 Opublikowano 7 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2020 Dzięki za informację, z tym kanałem -kolega był w niedzielę i twierdzi że "zasypane" ujście do morza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macieknikos Opublikowano 7 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2020 kurczę akurat nie będzie mnie jeszcze przez tydzień na miejscu ale jak rozmawiałem z kolega parę dni temu to muwil że koparka przekonała stary kanał na plaży tak jak zawsze było. Kanał zasypało w zeszłym roku cały jak powiększali plażę i była masakra żeby łudz do morza ściągnąć ale we 2 dawało radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciechanR Opublikowano 7 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2020 Był ktoś dziś w zatoce za beloną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 7 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2020 kurczę akurat nie będzie mnie jeszcze przez tydzień na miejscu ale jak rozmawiałem z kolega parę dni temu to muwil że koparka przekonała stary kanał na plaży tak jak zawsze było. Kanał zasypało w zeszłym roku cały jak powiększali plażę i była masakra żeby łudz do morza ściągnąć ale we 2 dawało radęMaciek, domyślam się że piszesz w pośpiechu, ale proszę Cię przyłóż się trochę bo zęby bolą czytając ten tekst.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flexx Opublikowano 7 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2020 Maciek, domyślam się że piszesz w pośpiechu, ale proszę Cię przyłóż się trochę bo zęby bolą czytając ten tekst.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartełke Opublikowano 7 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2020 Był ktoś dziś w zatoce za beloną?dołaczam się do pytania. Jak wygląda aktualnie z belonami, chcę jechać w tym roku pierwszy raz i łowić gdzieś z półwyspu helskiego w zatoce, dacie info jak tam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 7 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2020 Mam bardzo pojętne i wszechstronnie wykształcone zęby 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 7 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2020 Był ktoś dziś w zatoce za beloną?http://ppw.fishing/entry.php?127-Belona-2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cast64 Opublikowano 8 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2020 Maciek, domyślam się że piszesz w pośpiechu, ale proszę Cię przyłóż się trochę bo zęby bolą czytając ten tekst....Cześć.Przydałoby się jeszcze przywitać i zacząć zdanie z dużej litery. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okonhel Opublikowano 9 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2020 Dziś w Osłoninie ciężko było o miejsce do parkowania a do slipu czekało się w kolejce (06:00) mimo że już ok. 30 łodzi było na wodzie. Później doszło jeszcze ok 10. Napotkani wędkarze zarówno na wodzie jak i po powrocie na brzegu narzekali na bardzo słabe wyniki. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qmichalq Opublikowano 9 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2020 My dzis w Orlowie w 2 na elektryku pontonem, bran sporo masa odprowadzen wyciagnietych 19 szt. Jest szansa w Osloninie poplywac w kolo komina na elektryku, bo na Orlowie slokojnie sie da, a spalina w serwisie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okonhel Opublikowano 9 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2020 Dziś wiatr był od lądu. Widziałem łódkę z silnikiem elektrycznym na wodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qmichalq Opublikowano 9 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2020 Ale jest szansa zeby w okolicy slipu sie pobawic czy trzeba dalej plywac ? Bo wolalbym daleko z elektrykiem sie nie zapuszczac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okonhel Opublikowano 9 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2020 Byli tacy co popłynęli daleko ale byli tacy co pływali do pół mili od brzegu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qmichalq Opublikowano 9 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2020 Dzieki za info mi w Orlowie pod brzefiem najlepiej braly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi