jakubtybura Opublikowano 5 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2020 Byłem dzisiaj rano o wschodzie słońca w Karwi i belony nie widać tylko turbot się zapiął. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrikWe Opublikowano 16 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2020 Wybieram się jutro do Władysławowa ma ktoś może jakieś info czy jest szansa na belone.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macieknikos Opublikowano 16 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2020 O kolego to już po.Teraz to fląderka z gruntu śledzik jak trafisz a z plaży okonie leszcze i wszystkie płaskie, śliskie już powinny być aktywne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrikWe Opublikowano 17 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2020 ok. dzięki za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okonhel Opublikowano 17 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2020 Wybieram się jutro do Władysławowa ma ktoś może jakieś info czy jest szansa na belone.... Jeśli szukasz belony to o tej porze w Helu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urki111 Opublikowano 4 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2021 Panowie jak sytuacja z beloną w zatoce............ Jakeś optymistyczne wieści?? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 4 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2021 (edytowane) Jak temperatura wody skoczy powyżej 10 stopni Celsjusza to możesz próbować. Jak chcesz jechać w ciemno, to gdy będzie więcej niż 12 stopni. Teraz dobry czas na trotkę:http://model.ocean.univ.gda.pl/php/frame.php?area=ZatokaGdanska Edytowane 4 Maja 2021 przez vako Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flexx Opublikowano 4 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2021 Na West Coast już niestety dość licznie urzęduje belona.Choć weekend trafiła mi się jeszcze mała trotka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macieknikos Opublikowano 5 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2021 Na Żucewie już są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OrysAdam Opublikowano 7 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2021 To jak w Rzucewie są to jadę sprawdzić zaraz do Rewy, bo to na przeciwko prawie wiec tez powinny być. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hi tower Opublikowano 7 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2021 Przy tych temperaturach to ja bym se dał jeszcze spokój... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 7 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2021 Koledzy mówią, że już są niemal wszędzie, ale jeszcze mało aktywne i nie grupują się, za zimna woda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomibdg Opublikowano 10 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2021 Cześć był ktoś w okolicach rzucewa wczoraj lub dziś? Działo się coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek74 Opublikowano 10 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2021 W Miedzyzdrojach dziś belona odprowadziła mi przynętę. Ale nie widać kołek na powierzchni - była total flauta. Jeszcze chyba ciut za wcześnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macieknikos Opublikowano 10 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2021 Już pisałem belony są o gryzą ale na głębokim Rzucewo boja w niedziele z 20sztuk i 4 trotki . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flexx Opublikowano 10 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2021 W Miedzyzdrojach dziś belona odprowadziła mi przynętę. Ale nie widać kołek na powierzchni - była total flauta.Jeszcze chyba ciut za wcześnie... Nie za wcześnie. Wczoraj wieczorem w ciągu dwóch godzin kilka sztuk wyjętych, do tego sporo niezaciętych brań, puknięć itp.Inni też połowili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk122 Opublikowano 10 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2021 A jak sytuacjia w Kołobrzegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek74 Opublikowano 11 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2021 Korekta - dziś kilka sztuk sie skusiło.Wszystkie wrocily do wody. Dla mnie sezon „Bałtyckie Bociany 2021” został otwarty;) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomibdg Opublikowano 11 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2021 Właśnie wróciłem z zatoki. 6 sztuk przez kilka godzin pływania. Niby mało ale na pierwszy raz jestem zadowolony. Mega fajny klimat popływać sobie pontonikiem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cast64 Opublikowano 11 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2021 Dzisiaj kolega był w Ustroniu Morskim (ujście Czerwonki)złowił dwie sztuki.Woda zimna,jeszcze jej jest mało ale jest. PSPatryk jutro jadę do Gąsek to coś tam skreśle wieczorem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 12 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2021 A jak się znudzą belony to można połowic co innego. Sprzęt już jest...... w sumie to inny nieznany świat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario70 Opublikowano 12 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2021 A jak się znudzą belony to można połowic co innego. Sprzęt już jest...... w sumie to inny nieznany świat. Już chyba eldorado się skończyło Policja i ochrona przegania ...Mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chojny83 Opublikowano 12 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2021 Właśnie wróciłem z dnia morskiego.Tylko cztery belony na łodzi z czego trzy sztuki złowił mój młody. Mało brań, ryb nie widać. Woda od 11 do 13 stopni. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okonhel Opublikowano 13 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2021 Dzis popływałem z kumplem po zatoce od rana do 12:00 , wynik 13:7, sporo odprowadzeń do samej łódki, ryby same samce. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cast64 Opublikowano 14 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2021 Wczoraj byłem w UM brała.Warto się wybrać bo warunki pogodowe są dobre i rybe jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi