Okonhel Opublikowano 3 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2021 Jeszcze są 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziobak1967 Opublikowano 3 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2021 Dzięki Jacku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomibdg Opublikowano 3 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2021 Jeszcze są ale mało, pojedyncze sztuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okonhel Opublikowano 4 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2021 Byłem dziś z kolegą, belona jest nadal, tylko część oczkuje na wodzie - pewnie amory. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okonhel Opublikowano 5 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2021 Dziś trochę fali ale belonom to nie preszkadzało. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 8 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2021 W Jukejowie tez wystepuja 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomibdg Opublikowano 5 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2022 Koledzy był już ktoś na balonach w tym roku? Ja mam zamiar popływać w weekend po zatoce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz95s Opublikowano 5 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2022 Rzepak na pomorzu zachodnim już kwitnie, coś powinno się ruszać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 5 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2022 Koledzy był już ktoś na balonach w tym roku? Ja mam zamiar popływać w weekend po zatoceWciąż dobry czas za trocią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomibdg Opublikowano 5 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2022 (edytowane) Na trocie raczej nie licze, nigdy nie złowiłem i nie wiem w sumie co i jak Edytowane 5 Maja 2022 przez tomibdg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacenty75 Opublikowano 6 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2022 Na trocie raczej nie licze, nigdy nie złowiłem i nie wiem w sumie co i jaknic specjalnie nie kombinuj, rzucaj za belonami a być może trafi się przyłów w postaci trotki - przynajmniej mnie się tak już kilka razy trafiło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 6 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2022 Jeszcze nie ma dziabaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadget Opublikowano 6 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2022 Informacja z dzisiaj, pokazały się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobio Gobio Opublikowano 8 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2022 Gdzie w okolicy Łeby polecacie porzucać ? Wysłane z mojego HD1913 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chojny83 Opublikowano 9 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2022 Oj działo się w ten weekend.Aż żal tych biednych rybek tyle tego było.Niestety nie szło się od tego odpędzić i trafiały się nawet na kotlety ????Jedyne co ciszy to wielkość bo siadały takie belony nawet po 85cm. Mój młody jeszcze niegdy się tak nie zmęczył ????Ryb myślę leciuteńko ponad sto na głowę i to starając się je ominąć. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 9 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2022 W Zatoce łowiliście? Kumple ciągną na belony ale nie wiem czy na Zatoke jeszcze nie za wcześnie, ja zawsze jak byłem to bliżej 20stego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 9 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2022 Janek, zerknij do wątku 'Szczupaki 2022' Musisz się dalej na zachód wybrać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chojny83 Opublikowano 9 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2022 Dokładnie, to u zachodnich sąsiadów U nas też zdarza mi się pływać za beloną ale nigdy nie trafiłem jej aż tyle. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 9 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2022 Trochę podejrzewałem że Rugia jak koledzy pisali ze nawet na kotlety im brały. Dla mnie na Zatoke jeszcze za wcześnie, byłem kiedyś służbowo w tym terminie i belony jeszcze nie było, 10 dni później ładnie brały przy okazji spaceru po plaży. Jak belona w Zatoce to bliżej 20-stego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 9 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2022 A pierwsze dni czerwca? Można się jeszcze wtedy spodziewać belony przy brzegu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leny Opublikowano 9 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2022 Łowi się przyjemnie.Niestety nie pachną zbyt dobrze.U mnie już są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 9 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2022 A pierwsze dni czerwca? Można się jeszcze wtedy spodziewać belony przy brzegu?Łowiłem kiedyś i było ich jeszcze sporo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OrysAdam Opublikowano 9 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2022 Łowi się przyjemnie.Niestety nie pachną zbyt dobrze.U mnie już są.Czyli gdzie? Precyzuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobio Gobio Opublikowano 9 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2022 W sklepach rybnych półki się uginają od świeżej belony. Podobno łowią na zatoce. Wysłane z mojego HD1913 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macieknikos Opublikowano 9 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2022 Belony w Diabła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi