Pablo691 Opublikowano 5 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2024 W Rzucewie było pusto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lyha Opublikowano 6 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2024 (edytowane) Na zachodnim juz się pojawiają pierwsze. Myślę, że to kwestia paru dni i będzie przyjemnie . Edytowane 6 Maja 2024 przez lyha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dekosz Opublikowano 6 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2024 (edytowane) Jak myślicie w weekend warto jechać, czy celować w następny, chodzi mi o trójmiasto Edytowane 6 Maja 2024 przez dekosz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macieknikos Opublikowano 6 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2024 Nie ma belony i nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 6 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2024 Nie ma belony i nie będziedlaczego nie będzie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadekRadek Opublikowano 7 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2024 Jak myślicie w weekend warto jechać, czy celować w następny, chodzi mi o trójmiastoWoda ma już powyżej 8st.C, więc belony powinny się już pojawiać. W ten weekend będzie jeszcze szansa trafienia troci między belonami. Mimo to wydaje mi się, żeby fajnie się pobawić z bocianami to lepiej celować w następny weekend i np. tak ja uczynię. Najlepiej trafić ciepły prąd to wtedy będzie eldorado Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 7 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2024 Ja się wybieram na jeden dzień 19 i myślę że to będzie dobry termin. Rok temu dobrze brały w połowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamos Opublikowano 8 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2024 Jeden dzień to trochę skromnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 8 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2024 Ja wiem, czy dzień to skromnie. Sam planuję podjechać z dziećmi na kilka godzin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommy100 Opublikowano 8 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2024 Ekipka z Krakowa wybiera się 15 maja na belkonke. Dam Wam znac. Tez bylismy w Danii z początkiem kwietnia. Na wyspie Fyn. Szału nie było. Pogoda była średnia. W ostatni dzień troszkę się poprawiła. Największą trotkę trafił kolega Tomek , 65 cm na muche. Pozwolenia są tanie. Warto się wybrać polecam , pomimo że nic praktycznie nie złowiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 8 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2024 (edytowane) Jeden dzień to trochę skromnie.Rok temu wystarczyło, po 40 belonach mialem dość i następnego dnia już by mi się chyba nie chciało ich łowić. Poza tym to wyjazd przy okazji pracy dla tego też jeden dzień. Edytowane 8 Maja 2024 przez wujek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Simon123 Opublikowano 8 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2024 Część, wybieram się na urlop do Jastrzębiej Góry w dniach 2-7 czerwca.I chciałbym złowić swoją pierwszą belonę.Jest szansa że jeszcze tam będą po tarle?Polecicie jakieś miejsca najlepiej w okolicy jastrzębiej?Z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 8 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2024 (edytowane) Część, wybieram się na urlop do Jastrzębiej Góry w dniach 2-7 czerwca.I chciałbym złowić swoją pierwszą belonę.Jest szansa że jeszcze tam będą po tarle?Polecicie jakieś miejsca najlepiej w okolicy jastrzębiej?Z góry dziękipopróbuj Rozewie a na wędzoną rybkę idź do Papajapycha! Edytowane 8 Maja 2024 przez Konstanty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadget Opublikowano 8 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2024 Część, wybieram się na urlop do Jastrzębiej Góry w dniach 2-7 czerwca.I chciałbym złowić swoją pierwszą belonę.Jest szansa że jeszcze tam będą po tarle?Polecicie jakieś miejsca najlepiej w okolicy jastrzębiej?Z góry dziękiPrzy latarni morskiej w Rozewiu parkujesz i schodzisz na dół. To bardzo dobre łowisko. Złowisz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadget Opublikowano 8 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2024 Jutro będę wiedział czy są na Zatoce a także na środkowym wybrzeżu. Dam znać. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wacha Opublikowano 8 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2024 Rok temu wystarczyło, po 40 belonach mialem dość i następnego dnia już by mi się chyba nie chciało ich łowić. Poza tym to wyjazd przy okazji pracy dla tego też jeden dzień.Jeśli trafi się w pogodę, to jest dokładnie tak jak napisał Janek. W zeszłym roku wybrałem się niejako przy okazji połowić cały weekend (w zamiarze sobota + niedziela) brodząc w zatoce. Fajnie było złowić pierwszą, drugą, trzecią (wcześniej ich nie łowiłem), ale po entej (a brały co rzut lub częściej - jak jedna spadała, to momentalnie brała kolejna) - jakkolwiek by to nie zabrzmiało...zrobiło się to trochę nudne i monotonne. Tyle, że trafiłem w wyśmienite warunki pogodowe. 1 dzień w zupełności mi wtedy wystarczył. Pozdrawiam i życzę dobrej pogody przy "belonowaniu"Adam W. (Wacha) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasek Opublikowano 8 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2024 Cześć, gdyby ktoś z Podkarpacia wybierał się na szybki wyjazd na belony i szukał jednej osoby do ekipy to śmiało proszę pisać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Simon123 Opublikowano 8 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2024 Dzięki za info, trzeba będzie spróbować czegoś nowego.Gdzieś słyszałem że w czerwcu brań jest mniej ale biorą te potarłowe, większe samice.Mam nadzieję że się wstrzele Wysłane z mojego SM-A546B przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldziu Opublikowano 8 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2024 Kol Wacha gdzie byłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wacha Opublikowano 9 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2024 Gdynia - Orłowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadget Opublikowano 9 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2024 Na Zatoce jest już dużo. Ale do szczytu jeszcze z tydzień lub dwa.Darłowo, dziś pojedyncze sztuki ale to chyba przez zimną wodą jak przyszła bo w poprzednich dniach było zdecydowanie więcej. Informacje z połowów rybackich a nie wędkarskich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldziu Opublikowano 9 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2024 Jakie błystki (konkretne modele polecacie) ? Niby wszystko jedno - ale na np. na aby toby w zeszłum roku ewidentnie nie chciały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 9 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2024 Na ABU Toby w zeszłym roku mi brały, ale w kolorze miedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamos Opublikowano 9 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2024 Rok temu wystarczyło, po 40 belonach mialem dość i następnego dnia już by mi się chyba nie chciało ich łowić. Poza tym to wyjazd przy okazji pracy dla tego też jeden dzień.Też 19 jadę na Półwysep Helski z tym, że będę przez tydzień. Mój najlepszy wynik to około 20 sztuk, pewnie mogło by być więcej ale mam tendencję do testowania nowych przynęt, to takie szukanie Świętego Graala, choć te na które łowię spisują się dość dobrze. To jest tak samo jak z ostatnim rzutem. Dodatkowo łowię z łodzi, z brzegu taki wynik dla mnie nie osiągalny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 9 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2024 Też 19 jadę na Półwysep Helski z tym, że będę przez tydzień. Mój najlepszy wynik to około 20 sztuk, pewnie mogło by być więcej ale mam tendencję do testowania nowych przynęt, to takie szukanie Świętego Graala, choć te na które łowię spisują się dość dobrze. To jest tak samo jak z ostatnim rzutem. Dodatkowo łowię z łodzi, z brzegu taki wynik dla mnie nie osiągalny. Ja łowiłem z brzegu. Abu działała dwa lata temu, rok temu wygrzebałem jakąś srebrna samoróbke i tylko na to brały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi