mariusz-net Opublikowano 7 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2024 Na Rozewiu belon nie widziałem. Za wcześnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamos Opublikowano 8 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2024 Moje pytanie było trochę ironiczne. Teraz tak się zastanawiam, czy tylko temperatura ma wody ma pływ na tarło belony, czy też musi być związane z długością dnia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ximus Opublikowano 8 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2024 Jadę z rodziną na majówkę do Kołobrzegu, chyba szanse raczej znikome, czy równe zero ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greenlife Opublikowano 8 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2024 Jadę z rodziną na majówkę do Kołobrzegu, chyba szanse raczej znikome, czy równe zero ?50/50, jak będzie pogoda to szansa jest. Z 10 lat temu na moich miejscach belony pokazywały się w okolicach 3-5 maja. Ale ostatnie lata to okolice 15-20 maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leny Opublikowano 8 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2024 W połowie kwietnia trafiamy duże samice, tak jest co roku. Spławik i filecik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldziu Opublikowano 8 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2024 W tym roku może być wcześniej wszystko. Na majówkę mogą być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 9 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2024 W tym roku może być wcześniej wszystko. Na majówkę mogą być.A jeśli belonki nie zdążą na majówkę, to zawsze jest szansa na trafienie, na "spóźnialskie" trotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ximus Opublikowano 10 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2024 Chyba warto będzie spróbować coś pomachać Polecacie jakieś okolice w Kołobrzegu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz95s Opublikowano 10 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2024 Cześć, Sianożęty to całkiem dobry spot. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz95s Opublikowano 10 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2024 W tym roku może być wcześniej wszystko. Na majówkę mogą być.A co wybierasz się ? Zapraszam, pomachamy, dawno nie gadaliśmy, trzeba się zdzwonic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek6299 Opublikowano 20 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2024 Witam jak sytuacja co do belony rzepak zaczyna kwitnąć, śledzie słabo biorą trudno wyczuć tę pogodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lyha Opublikowano 20 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2024 W nocy przymrozki. Jeszcze trzeba poczekać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qh_ Opublikowano 21 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2024 Jadę do Dźwirzyna 27-29.04. Warto tam coś pomachać (oprócz spacerowiczkom)? Tyle razy tam byłem do głowy mi nie przyszło a w morzu jeszcze nie łowiłem. Koło Dżwirzyna pusto na plażach. Dlatego tam jeżdżę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamos Opublikowano 21 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2024 Byłem tam w sierpniu zeszłego roku. Z główek parę rybek padło ale już nie pamiętam jakie to były pewnie, nie były zbyt wielkie ryby. Chyba jakieś tubisy, okonki i flądra. Miejscówka fajna ale czy tak pusto? No chyba, że w maju. Po drugiej stronie kanału jeszcze jest względny spokój a może już był. Powstają tam jakieś apartamentowce. Czas dzikich plaż nad naszym Bałtykiem się kończy.Oglądałem na yutubie filmik gdzie już jakieś belony połowili, choć trudno było je dostrzec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qh_ Opublikowano 21 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2024 Między Dźwirzynem a Kołobrzegiem względy spokój bo las. Oczywiście poza sezonem. W sezonie morza unikam jak ognia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 27 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2024 (edytowane) Ktoś, coś ? Celuję w 3 tydzień maja???? Edytowane 27 Kwietnia 2024 przez Wojtek B. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qh_ Opublikowano 27 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2024 Łaziłem dziś spacerkiem. Koło Dźwirzyna nie ma falochronów (w stronę grzybowa) a żeby sie dostać do dołka to by trzeba po pas brodzić. Se połaziłem po kolana spacerowo i ten wyjazd rodzinnym pozostanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macieknikos Opublikowano 27 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2024 Wczoraj przy trociowaniu jedną złowiłem w Rzucewie ,dzisiaj na Rozewiu jedna trotka bociana brak.wszystko w troluu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qh_ Opublikowano 28 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2024 Hehehe dzisiaj poszedłem w lewo na Dźwirzyno a tam falochron na falochronie i fajne dołki na końcu… No cóż inwestuję dalej spacery w spokojną majówkę na łódce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 29 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2024 Hej,w drugiej połowie maja Orłowo. Jest sens?Myślę, czy nie wyskoczyć spontanicznie z dziećmi na kilka godzin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wacha Opublikowano 29 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2024 Byłem w zeszłym roku właśnie o tej porze we wskazanej lokalizacji i konkretnie wtedy połowiłem. Ale trafiłem w pogodę, a to od niej wiele zależy. II połowa maja jest jednak optymalnym terminem do połowienia. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzybuuuu Opublikowano 1 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2024 Witam. Jutro i w sobotę będę w okolicach Rozewia stąd moje pytanie czy cokolwiek się już może pojawiło? Czy jednak jeszcze będzie to strata czasu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 1 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2024 Witam. Jutro i w sobotę będę w okolicach Rozewia stąd moje pytanie czy cokolwiek się już może pojawiło? Czy jednak jeszcze będzie to strata czasu?To nigdy nie jest strata czasu Jak nie belonki, to zawsze trotka może się jeszcze trafić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lyha Opublikowano 1 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2024 W dziwnowie już w poprzedni weekend jedną trafili z trolla. Pojedyncze juz są. W kołobrzehu kolega widziaķ 2 jak się tarły. Mysłe że to kwestia dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 5 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2024 Na duńskiej wyspie Lolland jest już jej sporo, dzisiaj na około 30 kontaktów 3 wyjęte. Oczywiście mucha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi