Mielony Opublikowano 10 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2019 A ja mam takie pytanko. Czy nad zalewem zemborzyckim za parking da się zapłacić kartą?Bo jakoś nie zwróciłem uwagi czy jest taka opcja w parkomacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymi132 Opublikowano 10 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2019 (edytowane) Ajajaj...sporo budżetu...trzymam kciuki żeby się odnalazł zestaw...Sam kiedyś byłem w takiej sytuacji ale tylko z kijem...mój się już nie odnalazł Edytowane 10 Lipca 2019 przez trout60 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1972 Opublikowano 23 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2019 https://www.dziennikwschodni.pl/lublin/nawet-piec-lat-bez-zalewu-zemborzyckiego,n,1000253331.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciavez Opublikowano 23 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2019 Co by nie zrobili z wędkarskiego punktu widzenia będzie posprzątane... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neor Opublikowano 13 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2019 Czy ktoś może udzielić mi informacji czy zalew jest skuty czy nie ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jajakub Opublikowano 13 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2019 Nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neor Opublikowano 13 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2019 Dzięki wielkie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin186 Opublikowano 16 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2019 Natknąłem się na takie info.https://www.donald.pl/artykuly/Dz6ABXfa/zalew-zemborzycki-mezczyzna-dostal-mandat-za-polow-ryb-metoda-trollingowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi