Gość Opublikowano 2 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 Koledzy, czy ktoś z Was jest z Poznania i się para muchą ?Mnie parę lat temu tu rzuciło i prawdę powiedziawszy niemal żadnego miłośnika muchy nie poznałem.Sam nie bardzo wiem, gdzie stąd jeździć. Jeśli już to jeżdżę dalej, trochę na Warcie eksperymentuję z kleniem, boleniem z różnym skutkiem bo umiejętności takie sobie Może koledzy się ujawnią, podzielą doświadczeniami, zapatrywaniami odnośnie wypraw dalszych, bliższych i najbliższych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 3 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 Masz przynajmniej jednego mucho-świra - Arhuku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 3 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 Kuba a muszkarz Mirat !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arhuku Opublikowano 3 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 @mikolaj, co prawda aktualnie więcej przebywam we Wrocławiu niż w Poznaniu, ale w sezonie na pewno regularnie będę bywał i nad Wartą (cel: kleń, boleń), więc możemy śmiało się kiedyś razem wybrać z muchówkami. Jakby coś, pisz na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 5 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 Kuba a muszkarz Mirat !!! Mirat miał dwie muchówki, jedna zepsuł a druga ukradli w Szwecji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 5 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 Michał napewno już ma nową . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 5 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 Kuba a muszkarz Mirat !!! Mirat miał dwie muchówki, jedna zepsuł a druga ukradli w Szwecji...Widziałeś foto - śpi, wędka obok lezy... się prosił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 5 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 Mirat napewno nie odpuści i już coś zapewne nabył.Kto się zaraził muchą napewno już nie odpuści . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 5 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 Mirat napewno nie odpuści i już coś zapewne nabył Pewnie pastylki z kofeiną <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 5 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 Kuba ale masz dzisiaj cięty język. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 5 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 Mirat napewno nie odpuści i już coś zapewne nabył Pewnie pastylki z kofeiną <_< Mirat- sorki ale nie mogę Czarna pastę do butów kupił :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 5 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 Koledzy złośliwcy Mirat się zemści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 5 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 Zrobił to w wersji pre-paid Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 Strasznie miło że ktoś jest jednak.Co do braku muchówki, to ja chętnie pożyczę jak będzie potrzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirat Opublikowano 15 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 Cześć Mikołaj spoko możemy się spotkać i razem wyskoczyć na ryby. Co dosprzętu to już prawie skomletowałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 To świetnie Mirat, z przyjemnością.Co do sprzętu to jakby coś było potrzeba to naprawdę śmiało. Coś się znajdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi