MateuszM Opublikowano 2 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 Witam.Mam wędkę na troszeczkę cię?źszy spining, Daiwę SWEEPFIRE Spin /// dł. 3.00m ,cw. 10-40Jaki kołowrotek dobrać do tej wędki tak ok 200 zł mo?źe być u?źywany,i minimalnie dro?źszy.Pozdro,Mateusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszM Opublikowano 2 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 Zapomniałem dodać ,?źe interesuje mnie kołowrotek trochę większy(taki uniwersalny ?źeby nie tylko do danej ryby miej więcej szczupak itp.). Łowie na Wiśle więc nie ma problemu ?źe mo?źe się zasolić jak nad morzem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 3 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 Przy tej długości kija to pewnie waga kołowrotka powinna być ok 350g, jaki? sam musisz wybrać.W tej cenie cię?źko będzie wybrać coś przyzwoitego.Osobiście wybrałbym slammera 360. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszM Opublikowano 3 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 dzięki mo?źe trochę jeszcze zwiększę bud?źet bo trochę te?ź mały się wydaje,choć będzie cię?źko bo jeszcze nie pracuję.Pozdro Mateusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 3 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 Doł?ł?ź st?łwkę i masz przykładowo przykładowo II Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro Opublikowano 3 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 Mo?źe to i całkiem dobra maszyna ale ta pieprzona blaszka wzbudza OD RAZU złe podejrzenia... To ?źe zaprojektowany i wyin?źynierowany w Japoni ani trochę nie świadczy, ?źe to MADE IN JAPAN, a bardziej,?źe zakryty jest napis CHINA (przewa?źnie jak się tę blaszkę oderwie-odklei to widać)... To taki niewinny, delikatny myk marketingowy naszych rodzimych handlowc?łw... <_< Takie same blaszki były i na chińskich Excelerkach, i na Zauberkach i cholera wie na czym jeszcze...Mo?źecie mnie zabić ale w Japońca za trzy st?łwki, na dodatek w naszym sklepie nie uwierzę... Panie Mateuszu, zaweźmij się Pan w sobie, doskładaj do kupy 2 x po 200 st?łwki i za takie pieniądze kup normalnego, przyzwoitego Japońca, jakiegoś Stradika czy Emblema i będziesz miał maszynę na ładnych parę lat rzeźbienia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jack__Daniels Opublikowano 3 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 Mamy styczeń, zamiast kilku browar?łw czy chips?łw pieniądzory do skarbonki i r?łb jak radzi zorro z popperem. Poni?źej tej kasy będzie cię?źko, ale nie jest to niemo?źliwie. Jak będziesz śledził forumowy bazarek to do czasu zejścia mroz?łw coś się znajdzie.Red Arc, Zauber, Penn Slammer lub Battle, a wy?źej to stradic czy inny emblem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszM Opublikowano 3 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 Ok.Dzięki za propozycje i muszę pomyśleć jak to zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik 69 Opublikowano 5 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 Ryobi Applause 4000, wadą to brak zapasowej szpulki ale zawsze mo?źesz dokupić. W tej cenie około 200-230zł chyba nic lepszego nie znajdziesz. Kołowrotek full metal, płynna praca i bardzo dobry hamulec. Dają rade nawet sumom http://rutube.ru/tracks/2483488.html?v=8e26e4b32dff66aac846f 6948317a89a&autoStart=true&bmstart=16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 5 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 Nie wiem czy to prawda ale ponoć dobre są w tej cenie Shimano Nexave albo Team Dragon z serii 700 ale to tylko z tego co słyszłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jack__Daniels Opublikowano 5 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 karpik myślałem, ze dla jaj podałeś linka do redtube ... echh.. głodnemu chleb na myśli.... a Ty jeszcze masz w nicku 69.... chyba powinienem sie leczyć ))))))))sorry za OT <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi