klim Opublikowano 31 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2018 Przy wymianie przewodu chłodzącego odpadła mosiężna złączka.Po śladach doszedłem do wniosku .że jakiś partacz nadłamał podczas montażu...Brakuje pomysłu gdzie szukać?Klucz 16 gwint ok14 króciec 7 nakrętka dociskająca rurkę wody(3-4 atm) 16...jeszcze potrzebna podobna nakrętka 15.Tytułowy hochdurchschlauch to był Nick nadany przez ziomka unikalnej narzeczonej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 31 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2018 Zdjęcie bardzo by pomogło ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klim Opublikowano 31 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2018 (edytowane) Zdjęcia Edytowane 31 Marca 2018 przez klim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasiek-morze Opublikowano 31 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2018 Poszukaj w Bimsie lub Tubesie. Jakiś nypel, skrętka do rur i będzie Pan zadowolony. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 31 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2018 Kolega w powyższym poście dobrze radzi: Tubes International. Nie wiem jak w innych miastach, ale w okolicy stolicy na miejscu nawet zakuwają itp. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grisha Opublikowano 31 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2018 Od siebie polecę firmę -> http://moto-rol.com.pl Działam z nimi ponad 10 lat i w mojej branży (ciężarówki) ogarniają wszelkie przewody i łączenia ... Od pneumatyki po układ zasilania paliwem jak i układem chłodzenia i klimatyzacji 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crizz100 Opublikowano 31 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2018 To było wkręcane w obudowę? Jeżeli nie to lutowanie twarde i będzie tak jak z fabryki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klim Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Wszystko na to wskazuje -wkręcone z uszczelnieniem...przy montażu klucz się zsunął partaczowi i nadłamał(ciemne ślady na części mosiądzu oraz utleniania powierzchnia poniżej wycieku). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi