Skocz do zawartości

Kije Megabass Destroyer

Salmon63

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 lata później...

Hey 

Megabass Destroyer P5 F0st-66X Siglett

Po dwóch długich tygodniach przyszła przesyłka ( fedex express ) haha to lipa ja ch....j ten fedex. Zanim syn wstał miałem jakieś pól godziny aby obadać temat. 

Uchwyt kołowrotka no powalił mnie na kolana, tak malutkiego uchwytu się nie spodziwałem, korek wygląda .... no jest jednolity ale sprawia naprawdę miłe wrażenie

jak syn sie położy spać to zrobię fotki bo teraz to nie możliwe zdestroyerował mi major crafta oj ciągle słyszę ten dzwięk jak wędka pęka.

Akcja niby ex - fast ale ja bym dał fast porównuje do Major Craft MS-X Limited  MLC 65 UL/BF ale za to jest mniej sztywny niszczyciel.

Major pisze od 1/32 mega od 3/32 ale szczytówki są identyczne plus mega ma lepsze ugięcie czyli lepiej rzuci drobiazgiem jutro testy. 

Major ma mocno zaniżoną gramaturę, no da się 1 gram rzucić ale .....

Kij jest tak lekki że wydaję się bardzo delikatny, średnica blanku jest mniej więcej ta sama. 

Koszt jakieś 400 euro.

Fotka ostatnia zdobycz trzy tygodnie temu, stałem na brzegu było ciężko haha ( nogi miękły ) ale dałem radę.

CDN

.link do fotki 

https://www.easypaste.org/file/YAbQMPG7/DSC.0323.JPG?lang=pl

Poproszę ponownie admina o wiekszy rozmiar fotek. Bardzo proszę !!!!