phalacrocorax Opublikowano 3 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2005 Bardzo chętnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 4 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2005 Generalnie też jestem za ale ... przed zlotem będzie mi ciężko. A tak na marginesie ... właśnie zlot jest po to by przez trzy dni nawijać o rybach, sprzęcie, wyjazdach itd. Ja przywiozę zdjęcia ze Szwecji ... może ktoś będzie chciał popatrzeć. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 4 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2005 ... może... <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phalacrocorax Opublikowano 4 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2005 Ja przywiozę zdjęcia ze Szwecji ... może ktoś będzie chciał popatrzeć.Pewnie że będzie chciał... tylko nadal nie wiem czy przyjadę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorbas Opublikowano 8 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2007 WitamWielokrotnie łoiwiłem na szkierach w różnych miejscach,także kilkakrotnie na dużym ,głębokim jeziorze.Na płytkich szwedzkich jeziorach ani na rozlewiskach rzek nie lowiłem.Wnioski z moich doświadczeń:Jeżeli chodzi o szczupaka to najlepsze są szkiery z początkiem maja.Duże ryby,dużo brań.Łowić trzeba płytko od 0,5 m do 3,5m głównie duże jerki i duże gumy.Trafia się tez okoń,leszcz,jaż a nawet sieja(na spining)Na głębokich dużych jeziorach gdzie jest ryba pelagiczna trzeba łowic na trolling.Spiningowanie trudne,słabe wyniki.Wyniki na trolling dobre.Trolling głęboki-wobler na około 10 do 12m.Może komuś przydadzą sie moje wnioski.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 8 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2007 Wyniki na trolling dobre.Trolling głęboki-wobler na około 10 do 12m.Byle nie z poczatkiem maja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TERMOS Opublikowano 9 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 Przyjemne te okonki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi