gajowy Opublikowano 3 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 Z tej perspektywy czegoś takiego jeszcze nie widziałeś.http://vimeo.com/34340906 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 3 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 kurde z tej strony jeszcze na to nie patrzylem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zamki Opublikowano 4 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 Mifek wleź wiosna na ostatni lód i poskacz ja już kilka razy widziałem tę perspektywę jednak nie byłem tak wyposażony jak owi wędkarze i musiałem szybko sie wynosić spod lodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 5 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 Mifek wleź wiosna na ostatni lód i poskacz ja już kilka razy widziałem tę perspektywę jednak nie byłem tak wyposażony jak owi wędkarze i musiałem szybko sie wynosić spod lodu. zamek to ja juz wole dac sie przykryc falami morskimi niz grac frustrata na lodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi