Jano Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Koleżanki i Koledzy!w odpowiedzi na liczne prośby kolegów z forum oraz w związku z koniecznością ciągłego doskonalenia i rozwoju naszego forum oraz podnoszenia poziomu moderacji ogłaszamy konkurs na "Naj3" dla użytkowników Jerkbait.plKonkurs odbywa się w trzech kategoriach:1. Mistrz wyszukiwania informacji (1,2,3 miejsce)2. Mistrz cierpliwości i obiektywizmu (1,2,3 miejsce)3. Mistrz poprawnej polszczyzny (1,2,3 miejsce) Bardzo proszę o zgłaszanie kandydatur w tym wątku, do poniedziałku, 02.04.2018 r. godz. 12:00.Można się także zgłaszać samodzielnie. Nie czekaj, zgłoś już teraz swoja kandydaturę do konkursu! Szybki konkurs zorganizowany został z okazji Świat Wielkanocnych, a dla pierwszych 3 osób z największą liczba punktów nagrodami będą (do wyboru):- niezawodne, znakomicie pracujące, niezniszczalne woblery sumowe z korzenia bukowego- namiary na najlepsze miejscówki trociowo-belonowe na zachodniopomorskim wybrzeżu Bałtyku- usługa przesmarowania multiplikatora niskoprofilowego niezawodnym japońskim smarem Hot Smelly Butter przez jednego z naszych najlepszych specjalistów forumowych Osoby, które zgromadzą najwięcej punktów będą brane pod uwagę w pierwszej kolejności jako stażyści w przygotowywanym właśnie programie stażowym "I ty możesz być moderatorem jerkbait!". Wyniki zostaną ogłoszone jutro po godz. 12:00 Zapraszamy!Jano 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koza11 Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2018 (edytowane) <...> nie publikuj treści niepożądanych przez moderację! ;-) Edytowane 1 Kwietnia 2018 przez Jano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bootleg Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2018 (edytowane) Zgłaszam siebie nie wiem do jakiej kategorii ale zgłaszam niestety, pilnie zapoznaj się z regulaminem, musisz podać kategorię! ;-) Edytowane 1 Kwietnia 2018 przez Jano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Mój kandydat 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogdan333 Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Proponuje punkt 4 Mistrz nad Mistrzami [omnibus] 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Osoby, które zgromadzą najwięcej punktów będą brane pod uwagę w pierwszej kolejności jako stażyści w przygotowywanym właśnie programie stażowym "I ty możesz być moderatorem jerkbait!".To ma być nagroda. Hahaha... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2018 A ja się nie dam wkręcić . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Jozi na Prezydenta !!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiu Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Zgłaszam SOB. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klim Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2018 SOB z 2 lub 3... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koza11 Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2018 <...> nie publikuj treści niepożądanych przez moderację! ;-)Ale punkta ostrzeżeń nie będzie???!Ja nie chcę stąd odchodzić! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2018 S.O.B. ale mogę zagłosować na każdego broniącego poprawnej polszczyzny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okonek63 Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Ja noooooooooooooooo nie wiem. Ale nie wiedzieć to tylko drobne wykroczenie. Jakby co proszę o najniższy wymiar kary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2018 (edytowane) Informuję , że z dniem dzisiejszym ukonstytuowała się Rada Ocalenia Jerkbaita.Odwołuje się dzisiejszą Dobranockę.Wszelkie pełnomocnictwa (w tym moderatorskie) do prowadzenia Forum zostają zawieszone.Władzę przejmuje grupa zlokalizowana wokół "Forum tetryków".Naczelnikiem Jerkbaita zostaje... no ten... jak mu tam.... napiszę w następnym poście jak sobie przypomnę.... proszę nie robić sobie jaj wielkanocnych z poważnej sprawy ;-) oraz nie siać defermentu!stetryczałym jerkbaitożercom mówimy stanowcze... nie! Edytowane 1 Kwietnia 2018 przez Jano 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okonek63 Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Ale punkta ostrzeżeń nie będzie???! Ja nie chcę stąd odchodzić!Nie bujta się wójta. Jakby co będziemy palić opony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2018 (edytowane) 1. Mistrz wyszukiwania informacji (1,2,3 miejsce) - @Jano - każdemu kto o coś zapyta na forum znajdzie tę informację w już istniejącym wątku 2. Mistrz cierpliwości i obiektywizmu (1,2,3 miejsce) - @woblery z Bielska - za mistrzowską cierpliwość w przypominaniu użytkownikom, że wątki autorskie to nie bazar Edytowane 1 Kwietnia 2018 przez Pride 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Do tej pory zgłoszeni (także na priv)...@Bootleg (1)@miszczu (2)@Jozi (3)@SOB (2,3)@Nobody (1,2,3)proszę o kolejne kandydatury! PS. przypominam, że obecni moderatorzy, ich rodziny, sąsiedzi, znajomi i koledzy z pracy nie mogą brać udziału w konkursie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2018 (edytowane) Informuję , że z dniem dzisiejszym ukonstytuowała się Rada Ocalenia Jerkbaita.Odwołuje się dzisiejszą Dobranockę.Wszelkie pełnomocnictwa (w tym moderatorskie) do prowadzenia Forum zostają zawieszone.Władzę przejmuje grupa zlokalizowana wokół "Forum tetryków".Naczelnikiem Jerkbaita zostaje... no ten... jak mu tam.... napiszę w następnym poście jak sobie przypomnę.... proszę nie robić sobie jaj wielkanocnych z poważnej sprawy ;-) oraz nie siać defermentu!stetryczałym jerkbaitożercom mówimy stanowcze...NIE!Osobnicy wpisujący się na fioletowo nie mają racji bytu wobec zaistniałej sytuacji,proszę spodziewać się wizyty trójki klasowej z Przewodniczącym BOB-em 1 na czele ( On o tym jeszcze nie wie, ale nie szkodzi),W stosunku do Pana zostaną wyciągnięte daleko idące konsekwencje, do pozbawienia możliwości barwienia czcionki włącznie !!! Edytowane 1 Kwietnia 2018 przez slawek_2348 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Ja bym zgłosił Roberta Boba za poprawną polszczyznę odnośnie "pletki"???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2018 (edytowane) Sławku...NIE! bo: nie wiem, nie znam się, nie pamiętam, zarobiony jestem Ale popieram trafność wyżej złożonych kandydatur (szkoda, że takie skromne uzasadnienia)Siebie widział bym w pewnej kategorii tutaj nie wymienionej, ale za samą propozycję jaj nazwy ...dostał bym bana PS czemu nie, mogę przyjąć zaszczytny tytuł "Kata Pletki" Edytowane 1 Kwietnia 2018 przez BOB1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2018 (edytowane) Moje typy:1. Mistrz wyszukiwania informacji bądź 2. Mistrz cierpliwości i obiektywizmu ewentualnie Edit: gdzie mogę kupić niezawodny japoński smar Hot Smelly Butter? Edytowane 1 Kwietnia 2018 przez Koincydencja 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2018 (edytowane) Robert:Pletokat I (ewent. Pletokat Wielki) - lepiej brzmi .A co do Trójki klasowej: wybrałem Cię w powszechnych , wolnych demokratycznych wyborach, także nie masz wyboru Edytowane 1 Kwietnia 2018 przez slawek_2348 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2018 @Jano "kolor zielony zarezerwowany jest dla Moderatorów"!Aż się boję zapytać dla czego używasz różowego...?@Dano na mistrza polszczyzny ,na początku mojej "kariery" na Jerkbait chyba ze trzy razy przyłapał mnie na błędach i od tamtej pory się pilnuję! Danielu Pozdrawiam i nawet dziękuję... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Żarty żartami , ale nie śmiećmy bo tu o poważne sprawy chodzi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okonek63 Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2018 (edytowane) Żarty żartami , ale nie śmiećmy bo tu o poważne sprawy chodzi Zgodnie z zasadami współżycia społecznego nikomu nie wolno zabierać prawa do swobodnej wypowiedzi . Ja chciałbym się w końcu dowiedzieć o co chodzi z tym "pletki". Czy to od pletkarza czy pleciugi i czy bardziej poprawnym nie byłoby " na pletki" a może "na plotki" . Edytowane 1 Kwietnia 2018 przez okonek63 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi