Skocz do zawartości

UWAGA! Konkurs dla użytkowników Jerkbait.pl ;-)))

Jano

Rekomendowane odpowiedzi

Koleżanki i Koledzy!

w odpowiedzi na liczne prośby kolegów z forum oraz w związku z koniecznością ciągłego doskonalenia i rozwoju naszego forum oraz podnoszenia poziomu moderacji ogłaszamy konkurs na "Naj3" dla użytkowników Jerkbait.pl

Konkurs odbywa się w trzech kategoriach:

1. Mistrz wyszukiwania informacji (1,2,3 miejsce)

2. Mistrz cierpliwości i obiektywizmu (1,2,3 miejsce)

3. Mistrz poprawnej polszczyzny (1,2,3 miejsce)

Bardzo proszę o zgłaszanie kandydatur w tym wątku, do poniedziałku, 02.04.2018 r. godz. 12:00.

Można się także zgłaszać samodzielnie.

Nie czekaj, zgłoś już teraz swoja kandydaturę do konkursu!

Szybki konkurs zorganizowany został z okazji Świat Wielkanocnych, a dla pierwszych 3 osób z największą liczba punktów nagrodami będą (do wyboru):

- niezawodne, znakomicie pracujące, niezniszczalne woblery sumowe z korzenia bukowego

- namiary na najlepsze miejscówki trociowo-belonowe na zachodniopomorskim wybrzeżu Bałtyku

- usługa przesmarowania multiplikatora niskoprofilowego niezawodnym japońskim smarem Hot Smelly Butter przez jednego z naszych najlepszych specjalistów forumowych

Osoby, które zgromadzą najwięcej punktów będą brane pod uwagę w pierwszej kolejności jako stażyści w przygotowywanym właśnie programie stażowym "I ty możesz być moderatorem jerkbait!".

Wyniki zostaną ogłoszone jutro po godz. 12:00

Zapraszamy!

Jano

• Like 3

Informuję , że z dniem dzisiejszym ukonstytuowała się Rada Ocalenia Jerkbaita.

Odwołuje się dzisiejszą Dobranockę.

Wszelkie pełnomocnictwa (w tym moderatorskie) do prowadzenia Forum zostają zawieszone.

Władzę przejmuje grupa zlokalizowana wokół "Forum tetryków".

Naczelnikiem Jerkbaita zostaje... no ten... jak mu tam.... napiszę w następnym poście jak sobie przypomnę....

proszę nie robić sobie jaj wielkanocnych z poważnej sprawy ;-) oraz nie siać defermentu!

stetryczałym jerkbaitożercom mówimy stanowcze... nie!

Edytowane przez Jano
  • Like 7

1. Mistrz wyszukiwania informacji (1,2,3 miejsce) - @Jano - każdemu kto o coś zapyta na forum znajdzie tę informację w już istniejącym wątku :D 
2. Mistrz cierpliwości i obiektywizmu (1,2,3 miejsce) - @woblery z Bielska - za mistrzowską cierpliwość w przypominaniu użytkownikom, że wątki autorskie to nie bazar :D 

Edytowane przez Pride
  • Like 6

Informuję , że z dniem dzisiejszym ukonstytuowała się Rada Ocalenia Jerkbaita.

Odwołuje się dzisiejszą Dobranockę.

Wszelkie pełnomocnictwa (w tym moderatorskie) do prowadzenia Forum zostają zawieszone.

Władzę przejmuje grupa zlokalizowana wokół "Forum tetryków".

Naczelnikiem Jerkbaita zostaje... no ten... jak mu tam.... napiszę w następnym poście jak sobie przypomnę....

proszę nie robić sobie jaj wielkanocnych z poważnej sprawy ;-) oraz nie siać defermentu!

stetryczałym jerkbaitożercom mówimy stanowcze...NIE!

Osobnicy wpisujący się na fioletowo nie mają racji bytu wobec zaistniałej sytuacji,

proszę spodziewać się wizyty trójki klasowej z Przewodniczącym BOB-em 1 na czele ( On o tym jeszcze nie wie, ale nie szkodzi),

W stosunku do Pana zostaną wyciągnięte daleko idące konsekwencje, do pozbawienia możliwości barwienia czcionki włącznie !!!

Edytowane przez slawek_2348
  • Like 3

Sławku...NIE! bo: nie wiem, nie znam się, nie pamiętam, zarobiony jestem :(

Ale popieram trafność wyżej złożonych kandydatur (szkoda, że takie skromne uzasadnienia)

Siebie widział bym w pewnej kategorii tutaj nie wymienionej, ale za samą propozycję jaj nazwy ...dostał bym bana :(  :P  :D

PS czemu nie, mogę przyjąć zaszczytny tytuł "Kata Pletki" :D

Edytowane przez BOB1
  • Like 1

Moje typy:

1. Mistrz wyszukiwania informacji post-55546-0-08686700-1522608582_thumb.jpg bądź post-55546-0-38068100-1522608594_thumb.jpg
2. Mistrz cierpliwości i obiektywizmu post-55546-0-76232900-1522608606.jpg ewentualnie post-55546-0-42889700-1522608617_thumb.jpg

Edit: gdzie mogę kupić  niezawodny japoński smar Hot Smelly Butter?

Edytowane przez Koincydencja
  • Like 3

@Jano "kolor zielony zarezerwowany jest dla Moderatorów"!

Aż się boję zapytać dla czego używasz różowego...?

@Dano na mistrza polszczyzny ,na początku mojej "kariery" na Jerkbait chyba ze trzy razy przyłapał mnie na błędach i od tamtej pory się pilnuję! Danielu Pozdrawiam i nawet dziękuję...

• Like 3

Żarty żartami , ale nie śmiećmy bo tu o poważne sprawy chodzi B)

Zgodnie z zasadami współżycia społecznego nikomu nie wolno zabierać prawa do swobodnej wypowiedzi :angry: . Ja chciałbym się w końcu dowiedzieć o co chodzi z tym "pletki". Czy to od pletkarza czy pleciugi i czy bardziej poprawnym nie byłoby " na pletki" :ph34r: a może "na plotki" ;) .

Edytowane przez okonek63
  • Like 1