Skocz do zawartości

UWAGA! Konkurs dla użytkowników Jerkbait.pl ;-)))

Jano

Rekomendowane odpowiedzi

@Dano na mistrza polszczyzny ,na początku mojej "kariery" na Jerkbait chyba ze trzy razy przyłapał mnie na błędach i od tamtej pory się pilnuję! Danielu Pozdrawiam i nawet dziękuję...

Heh. nie dziękuję. Odpuściłem. To nezbyt miłe dla innych. Czasem piszę na priv, jak jeszcze może edytować. I też staram się czynić to w sposób deliktany.

Tak lepiej.

• Like 5

Heh. nie dziękuję. Odpuściłem. To nezbyt miłe dla innych. Czasem piszę na priv, jak jeszcze może edytować. I też staram się czynić to w sposób deliktany.

Tak lepiej.

Rzadko zdarza się,że ktoś "przyjmie na klatę", zdeklaruje poprawę B) i przyjmie z humorem.

Najczęściej nabzdyczy się że ON jest ponad wszystko a jakieś dupki czepiają się nie wiadomo po co :unsure:.

• Like 2

Rzadko zdarza się,że ktoś "przyjmie na klatę", zdeklaruje poprawę B) i przyjmie z humorem.

Najczęściej nabzdyczy się że ON jest ponad wszystko a jakieś dupki czepiają się nie wiadomo po co :unsure:.

Na priv nie do końca. Można olać, można poprawić. Zazwyczaj koledzy dziękują i poprawiają. Kwestia formy przekazu.

Taka wytykająca wszystko przy wszystkich zdecydowanie bardziej podnosi ciśnienie, niż deikatny priv :)

Edytowane przez Dano.
  • Like 2

Na priv nie do końca. Można olać, można poprawić. Zazwyczaj koledzy dziękują i poprawiają. Kwestia formy przekazu.

Taka wytykająca wszystko przy wszystkich zdecydowanie bardziej podnosi ciśnienie, niż deikatny priv :)

Rzadko piszę na priv (raczej do starszych użytkowników ;)), raczej w wątku usiłuję zasugerować że coś było nie tak... zrozumie jak będzie chciał, a jak nie to się nadmie .. :rolleyes:

Koleżanki i Koledzy,
zwycięzcą naszego konkursu jest... każdy użytkownik Jerkbait.pl który wykazując się poczuciem humoru uczestniczył w naszej zabawie ;) :lol:
1 kwietnia w końcu jak co roku zobowiązuje...
Oczywiście dziękuję wszystkim wypowiadającym się w tym wątku, kto wie może też ktoś dopatrzy się elementów edukacyjnych... :P

Pozdrawiam z trasy gdzieś w przepięknych okolicach Drawska i Czaplinka
Jano

• Like 8

No to jesteś cudotwórcą -(jak potrafisz kierować cudzym ciśnieniem).Naucz mnie proszę to będę wyrównywał jak Robek Kapturnik.

Nieskromnie zgłaszam siebie w kategorii pierwszej o ile nie jest to wczorajszy żart primaaprilisowy,

Koleżanki i Koledzy,

zwycięzcą naszego konkursu jest... każdy użytkownik Jerkbait.pl który wykazując się poczuciem humoru uczestniczył w naszej zabawie ;) :lol:

1 kwietnia w końcu jak co roku zobowiązuje...

Oczywiście dziękuję wszystkim wypowiadającym się w tym wątku, kto wie może też ktoś dopatrzy się elementów edukacyjnych... :P

Pozdrawiam z trasy gdzieś w przepięknych okolicach Drawska i Czaplinka

Jano

Nieskromnie sobie gratuluję, gdyż rację miałem :D :P

• Like 1