Skocz do zawartości

SPRO Black Arc Baitcaster LH 9000

Kadet

Rekomendowane odpowiedzi

Eksperymenty..?

Jakoś stałoszpulowce nie zaliczają się do ryzykownych eksperymentów,wręcz przeciwnie,zalizane są do czołówki w swojej półce cenowej.To jest powód dlaczego wlaśnie multiplikatory nie mają powodzenia.Na forum dominuje bowiem Abu Revo Sx i droższy Shimano Curado 201E.

Tak jak w przypadku stałoszpulowych Arc'ów tak i multiki Spro to nic innowacyjnego tylko kopia jakiegoś modelu. Pierwszy był Ryobi Ixorne, więc jak o nim sobie poszukasz opinii to będziesz wiedział, co to te multiki Spro.

to raz, a po drugie coraz czesciej slychac, ze ta czy inna excia czy red arc siada po jednym sezonie ... raz sie uda malpie lepiej a raz gorzej

Tak jak w przypadku stałoszpulowych Arc'ów tak i multiki Spro to nic innowacyjnego tylko kopia jakiegoś modelu. Pierwszy był Ryobi Ixorne, więc jak o nim sobie poszukasz opinii to będziesz wiedział, co to te multiki Spro.

to raz, a po drugie coraz czesciej slychac, ze ta czy inna excia czy red arc siada po jednym sezonie ... raz sie uda malpie lepiej a raz gorzej

Pitt pierwsze Ryobi Zaubery i Excie były dużo lepiej wykonane, niż obecnie dostępne na rynku. Kolega ma jednego z pierwszych Zauberów jakie weszły do sprzedaży kilka lat temu. Porównywaliśmy z obecnie dostępnym, różnice w pasowaniu części widać od razu.

Wygląda na to,że zostałem sam na placu boju.Panowie,a czy to ważne gdzie Spro produkuje swoje kręciołki.Jeżeli chodzi o mnie to mogą być nawet z Marsa.Kręcąc sobie nim nad wodą nie zastanawiam się nad jego pochodzeniem, czuję tylko dobrze spasowany mechanizm i masełko w przekładni.Tego samego można spodziewać się właśnie w multiplikatorach tej Firmy.

Wygląda na to,że zostałem sam na placu boju.Panowie,a czy to ważne gdzie Spro produkuje swoje kręciołki.Jeżeli chodzi o mnie to mogą być nawet z Marsa.Kręcąc sobie nim nad wodą nie zastanawiam się nad jego pochodzeniem, czuję tylko dobrze spasowany mechanizm i masełko w przekładni.Tego samego można spodziewać się właśnie w multiplikatorach tej Firmy.

widze, a raczej czytam, ze koniecznie chcesz to uslyszec ... tak, kup go! jest swietny i spelni wszystkie twoje oczekiwania terazniejsze jak i w przyszlosci!

Co do rzeczy to: jako nizkoprofiliowiec lezi na patyku wyzej drugich mi znanych, waga mlynka nieco wysoka (powyzej 280g) a uzywam okazyjnie w przedzialie 25-50g.(lekki jerk) bez obawy zabicia :unsure: Ach tak, moj klon to czarny AwaShima AstroOne 301XT :mellow: