Kadet Opublikowano 3 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 Witam.Coś cicho o multiku SPRO Black Arc Baitcaster LH 9000.Czyżby byłtak kiepski że nikt go nie kupuje.Z chęcią bym go sobie sprezętował ale wcześniej zapoznałbym się z opinią kogoś z użytkowników tego młynka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 3 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 konkurencja cenowa w tym przedziale jest chyba na tyle mocna i powazna ze niewielu ma ochote na experymenty i sprawdzanie na wlasnym protfelu do czego sie owa maszynka nadaje... przynajmniej takie jest moje zdanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kadet Opublikowano 3 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 Eksperymenty..?Jakoś stałoszpulowce nie zaliczają się do ryzykownych eksperymentów,wręcz przeciwnie,zalizane są do czołówki w swojej półce cenowej.To jest powód dlaczego wlaśnie multiplikatory nie mają powodzenia.Na forum dominuje bowiem Abu Revo Sx i droższy Shimano Curado 201E. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 3 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 Tak jak w przypadku stałoszpulowych Arc'ów tak i multiki Spro to nic innowacyjnego tylko kopia jakiegoś modelu. Pierwszy był Ryobi Ixorne, więc jak o nim sobie poszukasz opinii to będziesz wiedział, co to te multiki Spro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 3 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 Tak jak w przypadku stałoszpulowych Arc'ów tak i multiki Spro to nic innowacyjnego tylko kopia jakiegoś modelu. Pierwszy był Ryobi Ixorne, więc jak o nim sobie poszukasz opinii to będziesz wiedział, co to te multiki Spro.to raz, a po drugie coraz czesciej slychac, ze ta czy inna excia czy red arc siada po jednym sezonie ... raz sie uda malpie lepiej a raz gorzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 3 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 Prawda, różnie to bywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 3 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 Tak jak w przypadku stałoszpulowych Arc'ów tak i multiki Spro to nic innowacyjnego tylko kopia jakiegoś modelu. Pierwszy był Ryobi Ixorne, więc jak o nim sobie poszukasz opinii to będziesz wiedział, co to te multiki Spro.to raz, a po drugie coraz czesciej slychac, ze ta czy inna excia czy red arc siada po jednym sezonie ... raz sie uda malpie lepiej a raz gorzejPitt pierwsze Ryobi Zaubery i Excie były dużo lepiej wykonane, niż obecnie dostępne na rynku. Kolega ma jednego z pierwszych Zauberów jakie weszły do sprzedaży kilka lat temu. Porównywaliśmy z obecnie dostępnym, różnice w pasowaniu części widać od razu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kadet Opublikowano 6 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 Wygląda na to,że zostałem sam na placu boju.Panowie,a czy to ważne gdzie Spro produkuje swoje kręciołki.Jeżeli chodzi o mnie to mogą być nawet z Marsa.Kręcąc sobie nim nad wodą nie zastanawiam się nad jego pochodzeniem, czuję tylko dobrze spasowany mechanizm i masełko w przekładni.Tego samego można spodziewać się właśnie w multiplikatorach tej Firmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 6 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 1. Tak, poniekąd jest to dość ważne, gdzie są robione 2. Nikt nie wspomniał, gdzie są produkowane3. Właśnie zarówno pitt, jak i TomCast napisali, że z tym masełkiem to może być różnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinos25_ac Opublikowano 6 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 Witam nie ma co eksperymentować, sam nie tak dawno kupiłem Excelera Daiwy, dziś wolałbym dołożyć i kupić coś lepszego takie też moje zdanie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 6 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 Wygląda na to,że zostałem sam na placu boju.Panowie,a czy to ważne gdzie Spro produkuje swoje kręciołki.Jeżeli chodzi o mnie to mogą być nawet z Marsa.Kręcąc sobie nim nad wodą nie zastanawiam się nad jego pochodzeniem, czuję tylko dobrze spasowany mechanizm i masełko w przekładni.Tego samego można spodziewać się właśnie w multiplikatorach tej Firmy.widze, a raczej czytam, ze koniecznie chcesz to uslyszec ... tak, kup go! jest swietny i spelni wszystkie twoje oczekiwania terazniejsze jak i w przyszlosci! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boor Opublikowano 6 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 Kadet, tak, Ryobi robili bardzo zacnie Zaubery i Excia. Ale,wie kolega-mult-to cos innego. Czasem cos naprawiam w roznych kolowrotkach,dlia tego mowie-Niech kolega nie wyrzuca pienenzki.Son Daiwa,ABU,Shimano,Quantum-duzo roznych modeli,jest co do wyboru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piatras Opublikowano 9 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 Co do rzeczy to: jako nizkoprofiliowiec lezi na patyku wyzej drugich mi znanych, waga mlynka nieco wysoka (powyzej 280g) a uzywam okazyjnie w przedzialie 25-50g.(lekki jerk) bez obawy zabicia Ach tak, moj klon to czarny AwaShima AstroOne 301XT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi