Revizor Opublikowano 3 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 Zimy brak.Z grupą znajomych dywagujemy od paru tygodni nad najlepszym terminem wyjazdu na szkiery. W zeszłym roku byliśmy koniec kwietnia. Źle nie było.Wcześniej był maj i też źle nie było. Teraz padło wariackie hasło: zimy nie ma to jedziemy po Świętach Wielkiej Nocy. A co Wy o tym sądzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 3 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 Ja sądzę, że w czerwcu na jeziora <_< Początek, czy koniec, jeszcze się nie pomyliłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Revizor Opublikowano 3 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 @krzysiek, ale ja muszę wcześniej Chyba zaryzykujemy drugi tydzień kwietnia. Oczywiście jak zima będzie taka jak teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi