Krisu23 Opublikowano 3 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 Dzisiaj w TVP seriale trafiłem z głupa na genialny film. Scenariusz to imieniny w PRL przeplatane wykładami profesora na temat szkodliwośći wódki. Reżyser Zaorski, film jest z 1977r. Gra tam tan koleś co prowadził misia z okienka, jest też Loska i kupa innych ludzi z tamtych czasów. Ponieważ popłakałem się ze śmiechu to niech mi ktoś pomoże zidentyfikować rzeczoną produkcję. Niestety włączyłem już po napisach początkowych a na końcu tytułu oczywiście nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 3 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 Zezem - Mokry władca rozumu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 3 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 Dzięki Fish właśnie już zczaiłem. Polecam bo mistrzostwo świata.http://www.youtube.com/watch?v=2s5NfTItGUo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi