etherni Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Nie widzę takiego wątku, więc chyba mam zaszczyt otworzyć na ten sezon : Trzecia nie spełniała minimum rozmiaru do publikacji. 26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartuch5473 Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Piekne sa. Opiszesz cos wicej? Miejsce tzn przy brzegu czy daleko? Plytko gleboko. Na jaki typ przynety? Prowadzona szybko czy wolno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinZ Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Dokładnie..opis by się przydal...co gdzie i na co[emoji6] Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vastus Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Rybki super ale dołączam się do kolegów o konieczności opisu. A tak w ogóle to zazdrocha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
etherni Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Woda 1,5-2 metrów, typowe muliste bajoro. Mała gumka wleczona powoli po dnie. Jaka - tu nie mogę zdradzić bo czekają mnie zawody na tej rybie, a koledzy konkurenci "tajniaczą" absolutnie wszystkie informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas93 Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Woda 1,5-2 metrów, typowe muliste bajoro. Mała gumka wleczona powoli po dnie. Jaka - tu nie mogę zdradzić bo czekają mnie zawody na tej rybie, a koledzy konkurenci "tajniaczą" absolutnie wszystkie informacje.Zawsze można zmylić towarzystwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajKar Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Brawo, wzdręga to piękna sportowa ryba całe szczęście że nie posiada walorów kulinarnych. Szkoda że kilka lat temu została skreślony z listy ryb punktowanych na zawodach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andru77 Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Brawo, wzdręga to piękna sportowa ryba całe szczęście że nie posiada walorów kulinarnych. Szkoda że kilka lat temu została skreślony z listy ryb punktowanych na zawodach.Może i nie posiada ale są tacy co im to nie przeszkadza i zabierają dziesiatki pięknych tarlaków. Z roku na rok jest ich mniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
etherni Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2018 - w towarzyskiej zabawie jaką urządzamy wzdręgi punktują. - walory kulinarne poznałem jako dzieciak, i tez jestem zaskoczony że ktoś to jada. - walory sportowe ma piękne i na UL dostarcza trochę zabawy. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Fajne ,a liczyłem po cichu że to Ja rozpocznę ten wątek ,pewnie to jeszcze nadrobię . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okonhel Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Brawo, wzdręga to piękna sportowa ryba całe szczęście że nie posiada walorów kulinarnych. Szkoda że kilka lat temu została skreślony z listy ryb punktowanych na zawodach. Masz całkowitą rację ale niestety w tym kraju są tacy co nie podzielają Twojej opinii i zrobią kotlety z klenia czy bolenia i jeszcze zachwalają. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartuch5473 Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Fajne ,a liczyłem po cichu że to Ja rozpocznę ten wątek ,pewnie to jeszcze nadrobię . Noooo musisz nadrobic musisz. Brakuje Twoich opisow okraszonych zdjeciami pieknych wzdreg z pontonu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Licus Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2018 a ja nie fociłem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
etherni Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2018 To przyznam uczciwie ze kolega @Likus zmiażdżył mnie wynikiem i jemu zawdzięczam efekty. Zwłaszcza ta płoć rozwaliła dzień - chociaz jak widać podlodowe zabawy nas zblazowały i 35+ to za mało zeby aparat uruchamiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelo Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2018 U mnie wczoraj małe, ale zabawa była 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
etherni Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Dzis tylko jedna, choć uczciwa. Nie trafiłem z czasem i sytuacją - ryby spłoszyły działania z wodowaniem żaglówek. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Słoneczko przygrzało i wzdrazki wyszły do powierzchni, wszystko wypatrzone i microjiggi podane prosto pod pyszczek Taptalkniete z Galaxy s8 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Czy to przypadkiem nie płotka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest-Natura Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2018 (edytowane) Witam.Po oku najłatwiej rozpoznać jeżeli są wątpliwości - wzdręga ma w nim złoty pigment, płotka pomarańczowy. Mieszańce (całkiem często się trafiają) i jeden i drugi. Potrafią mieć też pomarańczowe plamy w okolicach pyszczka i głowy.Pozdrawiam. Edytowane 5 Kwietnia 2018 przez Forest-Natura 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2018 (edytowane) Pojechałem po pracy czy i moje wzdręgi już się ruszyły.Kilka brań spartoliłem , kilka wzdręg wyjąłem , z tego jedna większa. Edytowane 5 Kwietnia 2018 przez pisarz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Wygląda jak płocia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek1981 Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2018 To płotka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2018 To płotka.Zgadza się to płoć , teraz i ja to widzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Płotka to płotka [emoji6]ale trudniejsza niż wzdrega Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2018 (edytowane) Płotka to płotka [emoji6]ale trudniejsza niż wzdrega Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu TapatalkaPłotka , ale jakaś skundlona .U płotki płetwa grzbietowa jest dokładnie pod brzuszną , czyli na tym zdjęciu powinna wystawać z pod dłoni , a jej nie widać . Czyli jest cofnięta jak u wzdręgi.Wzdręgo- płoć ? Edytowane 5 Kwietnia 2018 przez pisarz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi