gooral Opublikowano 3 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 Witam. mialem swego czasu daiwe megaforce jakas (kit z multikiem abu) + ogladalem foxa (elite?) u kumpla i dziwna rzecz zauwazylem - w obu kijkach w trakcie naprezenia/walki z ryba wyglada na to, ze zylka obciera sie o stopke ostatniej przelotki (tzn idac z przelotki szczytowej do drugiej w kolejnosci dotyka wedki pomiedzy nimi). Strasznie mi to brzydko wyglada to normalne czy ja jakos krzywo patrzylem?Ps u kolegi w jakims guide select wyglada podobnie z jego relacji.Sprawdzane na sucho naprezajac w rekach linke - na rybie nie bylo czasu sie przygladac.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 3 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 Witam. mialem swego czasu daiwe megaforce jakas (kit z multikiem abu) + ogladalem foxa (elite?) u kumpla i dziwna rzecz zauwazylem - w obu kijkach w trakcie naprezenia/walki z ryba wyglada na to, ze zylka obciera sie o stopke ostatniej przelotki (tzn idac z przelotki szczytowej do drugiej w kolejnosci dotyka wedki pomiedzy nimi). Strasznie mi to brzydko wyglada to normalne czy ja jakos krzywo patrzylem?Ps u kolegi w jakims guide select wyglada podobnie z jego relacji.Sprawdzane na sucho naprezajac w rekach linke - na rybie nie bylo czasu sie przygladac.. fachowo nazywa sie to LINE SCRUB jesli dobrze pamietam pisownie. przy budowaniu kija na ogol stara sie unikac takich sytuacji aczkolwiek przy seriach niskobudzetowych - choc nie tylko - spotyka sie to niestety... mozesz co nieco poczytac o tym tutajhttp://www.jerkbait.pl/?p=104 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 3 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 @mifeka przy seriach wysokobudzetowych to tego nie ma? eeee? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 3 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 Witam. mialem swego czasu daiwe megaforce jakas (kit z multikiem abu) + ogladalem foxa (elite?) u kumpla i dziwna rzecz zauwazylem - w obu kijkach w trakcie naprezenia/walki z ryba wyglada na to, ze zylka obciera sie o stopke ostatniej przelotki (tzn idac z przelotki szczytowej do drugiej w kolejnosci dotyka wedki pomiedzy nimi). Strasznie mi to brzydko wyglada to normalne czy ja jakos krzywo patrzylem?Ps u kolegi w jakims guide select wyglada podobnie z jego relacji.Sprawdzane na sucho naprezajac w rekach linke - na rybie nie bylo czasu sie przygladac.. fachowo nazywa sie to LINE SCRUB jesli dobrze pamietam pisownie. przy budowaniu kija na ogol stara sie unikac takich sytuacji aczkolwiek przy seriach niskobudzetowych - choc nie tylko - spotyka sie to niestety... mozesz co nieco poczytac o tym tutajhttp://www.jerkbait.pl/?p=104 <_< <_< <_< <_< <_< <_< <_< <_< <_< <_< <_< <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 3 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 moje drogie (??) kije nie znaja takiego zjawiska to moze by tak od czasu do czasu cos zlapac, zeby sie kijek wygial bo jak stoja za szafa, to faktycznie tego zjawiska nie znaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 3 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 szkoda kija... jeszcze sie polamie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 3 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi