Skocz do zawartości

GŁOSOWANIE - FOTOGRAFICZNY KONKURS RODBUILDINGOWY

Friko

Rekomendowane odpowiedzi

głosowanie nie będzie uczciwe, bo z tej 10 widzę zdjęcia jedynie 3, więc pudło jest obstawione :D ... dotyczy to trzech przeglądarek internetowych (IE 8, FireFox i Chrome), więc problem ze zdjęciami chyba nie leży po mojej stronie

Odśwież kilka razy, to pomaga. U mnie tez tak było.

• Odpowiedzi 65
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Postawiłem whisky, że wejdę do 10tki, kosztowny ten konkurs

Tez jestem niemile zaskoczony ze tak nietuzinkowa poprawna technicznie fota, pokazująca jedną z piękniejszych ryb naszych wód w tak pięknym wyskoku, nie zakwalifikowała się do dziesiątki.

Ta fota bije na łeb co najmniej pięć nudnych fotografii z tej dziesiątki.

A ja wstrzymam się do końca - a nuż walka będzie tak zacięta, że mój głos zadecyduje :lol:

Patrze że w tej chwili jest juz 181 głosów, a trzy fotki idą łeb w łeb - różnica 1 głosu odpowiednio 39 / 40 / 41 :huh: myślę że emocje będą do samego końca :mellow:

Hihihi <_<

Odśwież kilka razy, to pomaga. U mnie tez tak było.

Pomogło za pierwszym razem, dzięki. Dałem głos na nr 3 ... tak ładne kolorki, że nie wiem, czy nie podrasowane ... nawet jeśli, to się ktoś napracował

Fotka jest oryginalna bez żadnego retuszu czy kolorowania.Jest tylko troche wykadrowana :D

Strasznie jestem ciekawy jak to się potoczy, stawka bardzo wyrównana widze że niektóre fotki które do tej pory nie były na czele zaczynają ostro iść do przodu - jeszcze wszystko może się zmienić do 15-go, jeden z bardziej emocjonujących konkursów się zrobił :o

:mellow:

... zastanawiam się czy jeszcze coś się może zmienić - od dwóch dni wygląda na to jakby było już pozamiatane ale.... nigdy nie wiadomo...

Fajny był ruch po wysłaniu maila z zachętą do głosowania. Teraz przybywa maksymalnie kilka głosów dziennie. Moim zdaniem, niewiele się już zmieni a kolega Bartek zostanie faworytem do samego końca. Gratuluje!