KrisMekar Opublikowano 6 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 głosowanie nie będzie uczciwe, bo z tej 10 widzę zdjęcia jedynie 3, więc pudło jest obstawione ... dotyczy to trzech przeglądarek internetowych (IE 8, FireFox i Chrome), więc problem ze zdjęciami chyba nie leży po mojej stronieOdśwież kilka razy, to pomaga. U mnie tez tak było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sochun Opublikowano 6 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 głosowanie nie będzie uczciwe, bo z tej 10 widzę zdjęcia jedynie 3, więc pudło jest obstawione ... dotyczy to trzech przeglądarek internetowych (IE 8, FireFox i Chrome), więc problem ze zdjęciami chyba nie leży po mojej stronie Wyłącz blokady typu adblock itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sołtys Opublikowano 6 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 Po kilkukrotnym odświeżeniu pokazało wszystkie konkursowe fotki. Wcześniej nie miałem faworytów, bo nie oglądałem, więc się nie dziwiłem ani nie zdziwiłem. Teraz wybrałem :D . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 6 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 A ja wstrzymam się do końca - a nuż walka będzie tak zacięta, że mój głos zadecyduje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrisMekar Opublikowano 6 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 Postawiłem whisky, że wejdę do 10tki, kosztowny ten konkurs Tez jestem niemile zaskoczony ze tak nietuzinkowa poprawna technicznie fota, pokazująca jedną z piękniejszych ryb naszych wód w tak pięknym wyskoku, nie zakwalifikowała się do dziesiątki.Ta fota bije na łeb co najmniej pięć nudnych fotografii z tej dziesiątki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 6 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 A ja wstrzymam się do końca - a nuż walka będzie tak zacięta, że mój głos zadecyduje Patrze że w tej chwili jest juz 181 głosów, a trzy fotki idą łeb w łeb - różnica 1 głosu odpowiednio 39 / 40 / 41 myślę że emocje będą do samego końca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 6 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 A ja wstrzymam się do końca - a nuż walka będzie tak zacięta, że mój głos zadecyduje Patrze że w tej chwili jest juz 181 głosów, a trzy fotki idą łeb w łeb - różnica 1 głosu odpowiednio 39 / 40 / 41 myślę że emocje będą do samego końca Hihihi <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bm639 Opublikowano 6 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 Odśwież kilka razy, to pomaga. U mnie tez tak było. Pomogło za pierwszym razem, dzięki. Dałem głos na nr 3 ... tak ładne kolorki, że nie wiem, czy nie podrasowane ... nawet jeśli, to się ktoś napracował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 6 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 Odśwież kilka razy, to pomaga. U mnie tez tak było. Pomogło za pierwszym razem, dzięki. Dałem głos na nr 3 ... tak ładne kolorki, że nie wiem, czy nie podrasowane ... nawet jeśli, to się ktoś napracował Fotka jest oryginalna bez żadnego retuszu czy kolorowania.Jest tylko troche wykadrowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIGOTKA Opublikowano 6 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 Mi się podoba to trzecie foto. Jest takie trochę fantasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bm639 Opublikowano 6 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 fish28dla mnie bomba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 6 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 Dziękuje miło że Ci się podoba Ale są tam dużo lepsze fotki od mojej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobio Gobio Opublikowano 6 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 ja już zagłosowałem ..może nie na żyletę ale w klimacie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makalu Opublikowano 6 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 ja już jestem happy dziękuję za wyróżnienie. a dlaczego polowanie na błękitny październik - bo w mojej rzece szczupaki są na prawdę błękitne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v3ctor Opublikowano 6 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 Ja również dziękuję za wyróżnienie Nie przypuszczałem ze zdjęcie zrobione telefonem będzie miało jakiekolwiek szanse konkurować z tak wspaniałymi zdjęciami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2012 Kolega Giżycki jest moim faworytem. Ma mój głos i życzę powodzenia !! Na zdjęciu jest wszystko co potrzebne. Piękna ryba i szczęśliwy łowca. Zdjęcie z klimatem ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 7 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2012 Zapraszam tutaj http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&th=24511&am p;start=0& Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRZESIEK34 Opublikowano 7 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2012 @Wędkarz87 super fotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 7 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2012 Strasznie jestem ciekawy jak to się potoczy, stawka bardzo wyrównana widze że niektóre fotki które do tej pory nie były na czele zaczynają ostro iść do przodu - jeszcze wszystko może się zmienić do 15-go, jeden z bardziej emocjonujących konkursów się zrobił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 8 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2012 Minęły dwa dni i liczba głosów podwoiła się - już 363 głosy. Ciekawe czy padnie nowy ankietowy rekord ( dotychczas najpopularniejsza ankieta miała 384 ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vBartek Opublikowano 10 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 Minęły dwa dni i liczba głosów podwoiła się - już 363 głosy. Ciekawe czy padnie nowy ankietowy rekord ( dotychczas najpopularniejsza ankieta miała 384 ) No to rekord pękł... jest 387 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 10 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 jeszcze 5 dni, mam nadzieję że pojawi się 4 z przodu w liczbie głosujących Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 12 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 Ha! No to mój był cztery-setny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 12 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 ... zastanawiam się czy jeszcze coś się może zmienić - od dwóch dni wygląda na to jakby było już pozamiatane ale.... nigdy nie wiadomo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobertGizycki Opublikowano 12 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 ... zastanawiam się czy jeszcze coś się może zmienić - od dwóch dni wygląda na to jakby było już pozamiatane ale.... nigdy nie wiadomo... Fajny był ruch po wysłaniu maila z zachętą do głosowania. Teraz przybywa maksymalnie kilka głosów dziennie. Moim zdaniem, niewiele się już zmieni a kolega Bartek zostanie faworytem do samego końca. Gratuluje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi