Wędkarz87 Opublikowano 12 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 Panowie proszę się nie spieszyć z tymi gratulacjami,przecież do końca jeszcze całe trzy dni. Głosów jest ledwo ponad 400 a ludzi na forum ponad 5,5 tysiąca. Jeszcze wszystko może ulec zmianie Ja się już w życiu nauczyłem nie cieszyć przed faktem,bo znając moje szczęście może być różnie Nie ważne kto wygra,ważne żeby była zabawa. Dotychczasowy wynik i tak przebił moje najśmielsze oczekiwania co do tego konkursu,zgłaszając fotkę w życiu bym nie pomyślał że aż tak się spodoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 12 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 Bartek ja już dwa dni temu składałem Ci gratulacje i pogratuluje jeszcze raz Nie sądze że coś się jeszcze zmieni.Chciałbym podziękować wszystkim którzy głosowali z zwłaszcza na mnie Bartek mamy nadzieje że pochwalisz się gotowym kijkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkarz87 Opublikowano 12 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 Gadaj do ściany... Na prawdę nie ma sensu jeszcze nikomu gratulować ani dziękować,moim zdaniem wynik nie jest ostateczny i wolałbym już o tym nie dyskutować. Zależy mi jedynie na uczciwym rozstrzygnięciu konkursu,a przez takie przedwczesne spekulacje ludzie którzy nie oddali głosów mogą się czymś niepotrzebnie sugerować. Niech wygra najlepsze zdjęcie - o to w tym wszystkim chodzi,bynajmniej dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 12 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 ok poczekamy do końca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
długi Opublikowano 12 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 Bartek - fajna fota- masz mój głos. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 12 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 A ja zagłosowałem na fotkę kolegi @fish28, dla mnie jest wyjątkowa. Graty, chciałbym kiedyś pochwalić się podobnym zdjęciem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniak Opublikowano 15 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 Gratuluję Bartku, świetne zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 15 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 KONIEC GłOSOWANIA. Zwyciężył @Wędkarz 87 otrzymując największą liczbę głosów - 102 głosy na 420 oddanych. Serdecznie gratuluję zwycięzcy.Gratuluję raz jeszcze również wszystkim którzy wzięli udział w konkursie, Autorom pięknych zdjęć oraz Użytkownikom jerkbait.pl którzy dostarczyli emocji w głosowaniu, ustanawiając jednoczesnie nowy ankietowy rekord ilości głosów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 15 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 Gratuluje Bartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkarz87 Opublikowano 15 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 No nie wierzę... Bardzo wszystkim dziękuję za oddane głosy. Zgłaszając to zdjęcie nie myślałem że aż tak się spodoba,ależ mi miło Jeszcze raz dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 15 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 To jest właśnie piękne - jakby można było z góry przewidzieć wynik głosowania, to nie byłoby sensu ich robić. Nie ma 100% faworytów - historycznie rzecz ujmując do tej pory najwiekszą popularnością cieszyły się (a) zdjęcia z Moniką a zaraz po nich ( zdjęcia z rybami, ale jak widać nie jest juz to gwarancja sukcesu. Ja uważam że wszystkie zdjęcia nadesłane na konkurs były naprawdę bardzo ładne, konkurs stał na wysokim poziomie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sergiusz Kasprzyk Opublikowano 16 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2012 Witam Gratuluję zwycięzcy ,od początku ta fotka była moim faworytem. Proszę o kontakt celem ustalenia szczegółów dotyczących odbioru nagrody. Pozdrawiam Sergiusz Kasprzyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 26 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 Spóźnione ale szczere gratulacje! PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkarz87 Opublikowano 26 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 A dziękuję Ja tym samym chciałbym poinformować że nagroda dojechała cała i zdrowa. Jeszcze raz wielkie dzięki,wszystkim i za wszystko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 26 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 Mam nadzieję że nie zapomisz się pochwalić gotowym kijem ? Niech Ci darzy ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkarz87 Opublikowano 26 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 Pewnie że się pochwalę,ale to temat bardziej na kwiecień/maj,na czerwiec akurat będzie gotowa. Uzbrojona będzie niestety nie przeze mnie bo ja ani sprzętu nie mam żadnego,ani miejsca ani za krzty wiedzy a zależy mi na tym żeby kijek był tip-top bo blank zapowiada się rewelacyjnie. Zajmie się tym zaprzyjaźniona pracownia do której mam kilkanaście minut spacerkiem więc o efekt końcowy możecie być spokojni. Co do wykończenia to wszystko mam już w głowie ustalone... Acha,rękojeść będzie raczej dzielona,coś na styl tego co mam w moim Phenixie,więc pewnie większości nie przypadnie do gustu Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi