Skocz do zawartości

GŁOSOWANIE - FOTOGRAFICZNY KONKURS RODBUILDINGOWY

Friko

Rekomendowane odpowiedzi

Panowie proszę się nie spieszyć z tymi gratulacjami,przecież do końca jeszcze całe trzy dni.

Głosów jest ledwo ponad 400 a ludzi na forum ponad 5,5 tysiąca. Jeszcze wszystko może ulec zmianie :D

Ja się już w życiu nauczyłem nie cieszyć przed faktem,bo znając moje szczęście może być różnie :lol:

Nie ważne kto wygra,ważne żeby była zabawa. Dotychczasowy wynik i tak przebił moje najśmielsze oczekiwania co do tego konkursu,zgłaszając fotkę w życiu bym nie pomyślał że aż tak się spodoba :D

• Odpowiedzi 65
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Gadaj do ściany... B)

Na prawdę nie ma sensu jeszcze nikomu gratulować ani dziękować,moim zdaniem wynik nie jest ostateczny i wolałbym już o tym nie dyskutować.

Zależy mi jedynie na uczciwym rozstrzygnięciu konkursu,a przez takie przedwczesne spekulacje ludzie którzy nie oddali głosów mogą się czymś niepotrzebnie sugerować.

Niech wygra najlepsze zdjęcie - o to w tym wszystkim chodzi,bynajmniej dla mnie :D

KONIEC GłOSOWANIA.

Zwyciężył @Wędkarz 87 otrzymując największą liczbę głosów - 102 głosy na 420 oddanych. Serdecznie gratuluję zwycięzcy.

Gratuluję raz jeszcze również wszystkim którzy wzięli udział w konkursie, Autorom pięknych zdjęć oraz Użytkownikom jerkbait.pl którzy dostarczyli emocji w głosowaniu, ustanawiając jednoczesnie nowy ankietowy rekord ilości głosów :mellow:

To jest właśnie piękne - jakby można było z góry przewidzieć wynik głosowania, to nie byłoby sensu ich robić. Nie ma 100% faworytów - historycznie rzecz ujmując do tej pory najwiekszą popularnością cieszyły się (a) zdjęcia z Moniką a zaraz po nich (B) zdjęcia z rybami, ale jak widać nie jest juz to gwarancja sukcesu.

Ja uważam że wszystkie zdjęcia nadesłane na konkurs były naprawdę bardzo ładne, konkurs stał na wysokim poziomie.

• 2 tygodnie później...

Pewnie że się pochwalę,ale to temat bardziej na kwiecień/maj,na czerwiec akurat będzie gotowa.

Uzbrojona będzie niestety nie przeze mnie bo ja ani sprzętu nie mam żadnego,ani miejsca ani za krzty wiedzy a zależy mi na tym żeby kijek był tip-top bo blank zapowiada się rewelacyjnie. Zajmie się tym zaprzyjaźniona pracownia do której mam kilkanaście minut spacerkiem więc o efekt końcowy możecie być spokojni.

Co do wykończenia to wszystko mam już w głowie ustalone...

Acha,rękojeść będzie raczej dzielona,coś na styl tego co mam w moim Phenixie,więc pewnie większości nie przypadnie do gustu ;)

Pzdr.