kzkzg Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Nie mieści mi się w głowie, co taki gość robi jeszcze na tym forum. Dlaczego administracja toleruje ewidentnego krętacza i kłamce. Czekam na wędkę już 2 miesiące (bez 5 dni). Gość nie odpisuje na wiadomości, po czym wystawia kolejne ogłoszenia. To jest grube przegięcie pały. Powtórzę jeszcze raz - BANA dla tego osobnika! 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 cabage Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Zgłoś sprawę na policję jak rzeczywiście zaszła taka sytuacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Artek Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Nie będzie żadnego bana, admin poleciał do sklepu po kłódkę. 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Alaryk Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Nie będzie żadnego bana, admin poleciał do sklepu po kłódkę.na gębę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Marioo Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Nie mieści mi się w głowie, co taki gość robi jeszcze na tym forum. Dlaczego administracja toleruje ewidentnego krętacza i kłamce. Czekam na wędkę już 2 miesiące (bez 5 dni). Gość nie odpisuje na wiadomości, po czym wystawia kolejne ogłoszenia. To jest grube przegięcie pały. Powtórzę jeszcze raz - BANA dla tego osobnika!Znalazło by się więcej takich kolegów,a wiadomo jak jest"wszyscy wiedzą i co z tego"? Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bomber Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2018 To juz kolejna,chyba trzecia skarga na tego uzytkownika w ostatnim czasie.Ostatnio sie usprawiedliwial i przepraszal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pickerel Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Nie będzie żadnego bana, admin poleciał do sklepu po kłódkę.Obstawiam że nawet kłódki nie będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 karpiu08 Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Czytałem o tym użytkowniku, ale jakoś dwa miesiące temu zaryzykowałem i zakupiłem u niego dwie sprężyny do pobieraka za bodajże 26 zł. Transakcja przebiegła pomyślnie, w kilka dni miałem sprężyny u siebie. Zaryzykowałem bo była to nie wielka suma.Skoro są problemy, to może rzeczywiście ban na giełdę na jakiś czas byłby rozwiązaniem. Jestem krótko na jerkbaicie, ale nie czytałem o nikim tak wiele odnośnie giełdy jak o użytkowniku pleciona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Artek Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Obstawiam że nawet kłódki nie będzie.Może klucze gdzieś się zapodziały. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 slawek_2348 Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Kłódka będzie i nic poza tym. 12. Komentowanie zakończonych transakcji na portalu jerkbait.pl jest zakazane – w szczególności administracja portalu nie pośredniczy w wyjaśnianiu sporów pomiędzy stronami transakcji .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 miramar69 Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2018 .... najlepiej pozamiatać pod dywan i przyklepać by nie wylazło .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Artek Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Czytając post kol. kzkzg, to chyba transakcja nie została zakończona. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kzkzg Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Kłódka będzie i nic poza tym. 12. Komentowanie zakończonych transakcji na portalu jerkbait.pl jest zakazane – w szczególności administracja portalu nie pośredniczy w wyjaśnianiu sporów pomiędzy stronami transakcji ....To że wysłałem pieniądze a towaru nie zobaczyłem, to nie jest chyba zakończona transakcja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Friko Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Wobec dużej ilości zgłoszeń użytkowników @Pleciona z dniem dzisiejszym ma zablokowany dostęp do giełdy. Zostawiam dostęp do forum, gdyby chciał nawiązać kontakt lub się wytłumaczyć. Jednocześnie pragnę przypomnieć iż transakcji na giełdzie dokonujecie na własne ryzyko - portal udostępnia miejsce ogłoszeń ale nie pośredniczy w transakcjach pomiędzy użytkownikami. 27 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 AdasCzeski Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Friko, ja postuluję bana dla idiotów obniżających poziom tego forum. Zorro - w mojej ocenie kolega, który znał się na sprzęcie daiwy i shimano i każdemu niemal starał się pomagać. Sam nie raz kołowrotki mu słałem i kupowałem, Pan Leśniak - tak samo. Sam nie korzystałem, ale... czytając posty nigdy nie wiedziałem złej woli... Sławek - z ciuchami, których tu od niego kupiono Bóg wie ile.. Friko, jeśli kolega kzkzg - z całym szacunkiem - w swoim 18 poście ma mnie i nam wyeliminować Sławka? Proszę Cię grzecznie pomyśl. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Friko Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2018 To nie jest pierwsze zgłoszenie które otrzymujemy ws użytkownika @Pleciona, takie sygnały docierają od jakiegoś czasu dlatego w końcu zdecydowaliśmy się na taki krok. http://jerkbait.pl/topic/74122-kontakt-z-pleciona/page-4?hl=pleciona Ten wątek jest tylko okazją żeby go zakomunikować. Poza tym ban na giełdę nie oznacza eliminacji a wyłącznie ograniczenie możliwości dokonywania transakcji z wykorzystaniem portalu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 AdasCzeski Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2018 To nie jest pierwsze zgłoszenie które otrzymujemy ws użytkownika @Pleciona, takie sygnały docierają od jakiegoś czasu dlatego w końcu zdecydowaliśmy się na taki krok. http://jerkbait.pl/topic/74122-kontakt-z-pleciona/page-4?hl=pleciona Ten wątek jest tylko okazją żeby go zakomunikować. Poza tym ban na giełdę nie oznacza eliminacji a wyłącznie ograniczenie możliwości dokonywania transakcji z wykorzystaniem portalu. Paweł , jasne. Jak w Rzymie u schyłku, motłoch zaczyna rządzić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 hubert_lbn Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2018 No tak.. A kolega kolegi zawsze będzie bronił Nieważna ilość postów i ich merytoryka jak w grę wchodzi zwykłe robienie z mordy du... 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 FidoAngel Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Friko, jeśli kolega kzkzg - z całym szacunkiem - w swoim 18 poście ma mnie i nam wyeliminować Sławka? Proszę Cię grzecznie pomyśl. @Adaś, nie pogrążaj się, odrobinę przyzwoitości... 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 smudek Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2018 A ja czekam na wypowiedź @pleciony na ten temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 AdasCzeski Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2018 @Adaś, nie pogrążaj się, odrobinę przyzwoitości... Kilku kolegów tu bez powodu zabito. Pisałem wyżej. Jaki Sławek jest.... jego problem....nie znam go.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Friko Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Myślę że temat jest wyczerpany. Jakby kolega @Pleciona chciał zabrać głos to właściwy wątek jest tutaj: http://jerkbait.pl/t...e-4?hl=pleciona W sprawie bana na giełdę, specjalnie dla kolegi Adama który jak widzę specjalizuje się w historii Rzymu przypomnę takie powiedzonko: Roma locuta, causa finita. 9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
kzkzg
Nie mieści mi się w głowie, co taki gość robi jeszcze na tym forum. Dlaczego administracja toleruje ewidentnego krętacza i kłamce.
Czekam na wędkę już 2 miesiące (bez 5 dni). Gość nie odpisuje na wiadomości, po czym wystawia kolejne ogłoszenia. To jest grube przegięcie pały.
Powtórzę jeszcze raz - BANA dla tego osobnika!
21 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi