sero1975 Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Wprawdzie na mazurach jestem średnio raz w roku ale wiem,ze duża rzesza korzysta zatem zapraszam do właśnie znalezionego artykułu ..... https://wiadomosci.wp.pl/ujawnil-sie-wlasciciel-mazur-naklada-takie-podatki-ze-szefowie-portow-planuja-zwijac-interes-6237201677792897a 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabage Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Dobra zmiana:) ja się cieszę że jeszcze z gopro nie muszę biegać po rybach do urzędu miasta, pokazywać czy rybki brały Tfu, sorry za offtop ale bynajmniej mi ulżyło 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Janosik normalnie. Trzeba zabrać bogatym a rozdać elektoratowi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabage Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Prawie jak robinhood Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witeg Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Z tym rozdawaniem elektoratowi to bym nie przesadzał, z artykułu raczej wynika, że rozejdzie się wśród...... bardziej potrzebujących. No i nie szalałbym z tym Robin Hoodem, na Wodnika Szuwarka bardziej wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi