Witam. Panowie zwracam się z zapytaniem, czy do każdej łodzi o rozmiarach 3,60 do 4,00 m jestem w stanie zamontować silnik spalinowy oraz jako dodatkowy obok, do poruszania się po łowisku elektryk? Chodzi mi o montowanie przy rufie. Jakby ktoś znał modele łodzi, w tych rozmiarach, przy których taki montaż jest bezproblemowy byłbym wdzięczny (oprócz River Foxa... cena i fundusze ) Łódź z przeznaczeniem na Zegrze oraz Narew. Pozdrawiam
Pytanie
Maticsh
Witam. Panowie zwracam się z zapytaniem, czy do każdej łodzi o rozmiarach 3,60 do 4,00 m jestem w stanie zamontować silnik spalinowy oraz jako dodatkowy obok, do poruszania się po łowisku elektryk? Chodzi mi o montowanie przy rufie. Jakby ktoś znał modele łodzi, w tych rozmiarach, przy których taki montaż jest bezproblemowy byłbym wdzięczny (oprócz River Foxa... cena i fundusze
) Łódź z przeznaczeniem na Zegrze oraz Narew. Pozdrawiam
Top użytkownicy dla tego pytania
7
5
4
4
Popularne dni
17 Lis
13
15 Lut
8
12 Kwi
6
16 Lis
6
Top użytkownicy dla tego pytania
mlynek1976 7 odpowiedzi
Marcin1991 5 odpowiedzi
rd1_68 4 odpowiedzi
logun74 4 odpowiedzi
Popularne dni
17 Lis 2014
13 odpowiedzi
15 Lut 2025
8 odpowiedzi
12 Kwi 2022
6 odpowiedzi
16 Lis 2014
6 odpowiedzi
Popularne posty
mlynek1976
taki oto pantograf sobie sprawiłem ( hand made ) jakby ktoś potrzebował to mam materiału na 2szt ( będą dostępne za jakąś chwile )
milupa
To nie da rady - Taka odpowiedź nasuwa się czytając tytuł wątku, byłoby nam naprawdę łatwiej gdybyś zastosował się do poniższych zasad: http://jerkbait.pl/topic/62466-zasady-tworzenia-wpis%C3%B3w-na
Maticsh
Witam. Panowie zwracam się z zapytaniem, czy do każdej łodzi o rozmiarach 3,60 do 4,00 m jestem w stanie zamontować silnik spalinowy oraz jako dodatkowy obok, do poruszania się po łowisku elektryk? Ch
Opublikowane grafiki
87 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi