Friko Opublikowano 13 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2006 Skoro już jesteśmy przy temacie multimediów, to wczoraj w JERKU przejrzałem sobie numer WMH, byc moze najnowszy, a w nim artykuł multiplikator po polsku. Artykułu nie czytałem, bo czasu zbrakło, ale uwagę przykuły moje zdjęcia... polecam uwadze <_< Moim zdaniem albo koleś jest totalnym oryginałem albo... jest to po prostu niezły przypał ze strony WMH Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 13 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2006 Też to widziałem.Moim zdaniem to totalna porażka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 13 Października 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2006 A czytałeś? Bo ciekawy jestem czy treść nawiązuje do zdjęć ? <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 13 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2006 Nie chcę się wypowiadać na ten temat, ale nie polecam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassy Opublikowano 13 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2006 Już się wypowiedziałeś...................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 13 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2006 ja to czytalem, siara ... eee ... remek mi dal to jakis kaszan - ten artykul oczywiscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phalacrocorax Opublikowano 13 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2006 Też to czytałem jakiś czas temu. Myślę, że jak ktoś zacznie przygodę z multikiem od wskazówek zawartych w tym artykule to mu współczuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 13 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2006 Cześć,Osobiście to i widziałem i czytałem oba artykuły. Moim zdaniem osoba, która to napisała ma praktyczne podejście do multiplikatorów (łowi pewnie wiele sezonów i doświadczenia jakieś posiada) ale niestety artykuły mają wiele braków i błędów (niekiedy podstawowych). Gdybym uczył się obsługi multiplikatorów bazując na w/w artykułach niestety nauczyłbym się błędnego castingu. Sam próbuję pisać artykuły do gazet i wiem, że to zadanie nie jest proste. Istnieją limity na długość tekstu, na liczbę zdjęć itd. Zebranie wszelkich myśli na jednej czy dwóch stronach nie jest łatwe. Jednak pewne kwestie opisane w tych artykułach nie powinny ujrzeć światła dziennego zwłaszcza, że w Polsce metoda ta dopiero zaczyna się rozwijać. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi