admin Opublikowano 3 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 Tutaj będą wpisywane informacje na temat realizacji zam�łwienia kalendarzy jerkbait.pl 2012 - Catch and Release.PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 3 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 Laureaci konkursu proszeni są o przesłanie swojego adresu koresondencyjnego na kalendarz@jerkbait.pl. Oczywiście proszę r?łwnie?ź o nick PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 7 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2012 Remek czy chodzi o laureat?łw konkursu Catch and Release czy mo?źe chodzi o konkurs fotograficzny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 7 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2012 Chodzi o laureat?łw, zwycięzc?łw konkursu fotograficznego związanego z kalendarzem 2012. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 8 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2012 Witam,Jutro wysyłam kalendarze następującym forumowiczom: Laureaci: Jaco78Patuhm62BalooPiwoluka Kupujący: Marcin kPanekAnpartKacper524OktawiuszKrzysiekRevizorMartynskiXaviPatryk1125WhiteWillowSzwagier JanuszOstryFatsoMilupaTomCastManiakjbk Nie wysyłam ze względu na braki: 1. Adresu (wpłata ju?ź jest lub laureat) - proszę o przesłanie adresu na kalendarz@jerkbait.pl ZanderixTpeKubaBaciarWujekKrystian_VTS 2. Mam ju?ź adres ale czekam jeszcze na wpłatę na koncie (długi weekend więc spodziewam się ich na początku tego tygodnia). FarioStellaczopersRochShit_tler Kolejna wysyłka w środę. Proszę do tego czasu załatwić wszystkie formalności. Za dotychczasową wsp?łłpracę bardzo dziękuję! PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 10 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 Wczoraj wysłane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 10 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 Kalendarz dotarł dzięki Pierwsze wra?źenia - zdjęcia super Tylko ja chyba jakiś konserwatysta jestem stare logo mi bardziej pasowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hm62 Opublikowano 11 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 Do mnie dotarł dzisiaj Pięknie wykonany Wielkie dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nemo Opublikowano 11 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 jakość kalendarza jak dla mnie powalająca! (o zdjęciach się nie rozpisuję, gdy?ź mieliśmy okazję ju?ź je obejrzeć). Całość SUPER! Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xavi Opublikowano 11 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 kalendarz odebrany, dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 11 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 Kalendarz doszedł i do mnie, rewelacja jeśli chodzi o wykonanie jestem w szoku! co do logo... ajajaj jak ja bym chciał to stare! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 11 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 No to się cieszę. Dzisiaj wieczorem ogarnę 2 partię wysyłki dam na 100% znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 11 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 Do mnie r?łwnie?ź dotarło, dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniak Opublikowano 11 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 Kalendarze doszły, świetnie wykonany, zdjęcia super jakości Dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk1125 Opublikowano 11 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 do mnie r?łwnie?ź dziś dotarł. Jakość prima sort Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ostry Opublikowano 11 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 Doszedł i do mnie, ledwo co zdą?źyłem po robocie na pocztę ale warto było. Świetna jakość i super zdjęcia, a i do logo mo?źna się przyzwyczaić po chwili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin k Opublikowano 11 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 Dotarł dzisiaj, piękny Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper524 Opublikowano 11 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 Kalendarz dotarł dzięki Zdjęcia super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
and67 Opublikowano 12 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 Kasiora poszła,szczekam na kalendarzyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 12 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 idą i jutro kolejna transza wychodzi. jutro wszystko zaktualizuję - chodzi mi o listę os?łb, do kt?łrej ju?ź wyszły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwagier.janusz Opublikowano 12 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 Wczoraj dotarł. Przesyłka super zabezpieczona, więc i stan kalendarza nienaganny. Jakość - 1 klasa. I nawet ta krwio?źercza bestia z nowego logo nie taka znowu straszna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 12 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 Remku, doszły całe i zdrowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 13 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 Do mnie dotarł ju?ź jakiś czas temu ale dopiero wczoraj go odebrałem - dzięki Remek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 13 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 Dziękuję, bardzo fajny kalendarz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MefistoFishing Opublikowano 13 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 hm..a ja jeszcze nie otrzymałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi