and67 Opublikowano 14 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 Uff ja te?ź nie ,a miejsce na kalendarz czeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 14 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 Dostaniecie, dostaniecie. Wysyłam po kolei a jest tego sporo - kalendarzy i przy tym pracy oraz nocnego stania na poczcie. Zaraz jadę z kolejną partią na nocną Coś w poniedziałek, wtorek będziecie mieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 15 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 Nie mogę doczekać się, mam nadzieję, ?źe szanowna PP nie zabłądzi w śnie?źycy. <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 15 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 Panie i Panowie,Stan na teraz. Wysłane: Marcin kPanekAnpartKacper524OktawiuszKrzysiekRevizorMartynskiXaviPatryk1125WhiteWillowSzwagier JanuszOstryFatsoMilupaTomCastManiakjbkJac78Patuhm62BalooPiwolukaNemoZanderixTpeDawcar6XavierDominJokerFirebloodGadgetSiacho73GarsonMarcineszPepekKarolkrauseStellaCzopersShit_tlerBartsiedlcePepa73Tomi101FarioMefistofishingRochKrystian_VTSwobler129 Nie wysłane: 1. Brakuje mi adresu:KubaBaciarWujekMetrAnd67Bajzi PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 15 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 Je?źeli mo?źna to chciałbym zrezygnować z kalendarza.Sorki za kłopot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
and67 Opublikowano 15 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 Wysłałem adres do wysyłki na podany adres mailowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 15 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 Je?źeli mo?źna to chciałbym zrezygnować z kalendarza.Sorki za kłopot Nie ma najmniejszego kłopotu. pozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 15 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 Dziękuje i jeszcze raz przepraszam za kłopot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 17 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 Właśnie listonosz doręczył mi przesyłkę z kalendarzem. Dzięki Remku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xavier Opublikowano 17 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 dlaczego dostałem tylko 1(jeden) kalendarz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 17 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 Do mnie te?ź dotarł. Remek, napracowałeś się z pakowaniem, dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 17 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 dlaczego dostałem tylko 1(jeden) kalendarz??? Mo?źe się po prostu pomyliłem? Proszę o reklamacje na wskazany adres email. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MefistoFishing Opublikowano 17 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 Doszło super ! Remuś, a kto wymyslił takie nowe zajebiste logo z zębatym emblematem JERKA??? Prześwietne jest ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 17 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 Doszło super ! Remuś, a kto wymyslił takie nowe zajebiste logo z zębatym emblematem JERKA??? Prześwietne jest ! Kolega Mefisto jakiś dziś zagubiony Pomogę: http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&th=24126&am p;start=0& Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 17 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 Kalendarz ju?ź jest Serdeczne dzieki Remik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 17 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 Dziękuję za kalendarz, a nowe logo wcale nie takie straszne... Podoba mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepa73 Opublikowano 17 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 Dotarł i do mnie.Dzięki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 17 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 Super! Wysłałem du?źo a wpis?łw mało W czwartek wysyłam ostatnią turę?i będę?miał 100% wysłanych. Chyba coś tam jeszcze zostanie. Jutro dam znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi101 Opublikowano 18 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 Otrzymałem wczoraj,wszystko ok.-dziękuję. Pozdrawiam Tomi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garson Opublikowano 18 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 Dotarł,kalendarz fantastyczny,jakość wzorowa. dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stella Opublikowano 18 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 Witam. Kalendarz dotarł Jest świetny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 18 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 Dziś dotarł - ju?ź wisi PZDRZanderix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawcaR6 Opublikowano 18 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 M?łj egzemplarz był ju?ź wczoraj ale dopiero dziś odebrałem go z poczty. Ju?ź wisi, bardzo przyjemnie się na niego patrzy Dzięki Remek i pozdrawiam DawcaR6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siacho73 Opublikowano 18 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 Witam.Właśnie dzisiaj dotarł.Super .Dzięki i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHIT_TLER Opublikowano 19 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 Mnie w domu nie ma ale z relacji rodzinki usłyszałem, ?źe paczka jest więc te?ź dotarł, dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi