Skocz do zawartości

Realizacja zamówienia kalendarza Catch and Release 2012

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 83
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Witam,

Mam jeden dzień op?łźnienia - jutro będę wysyłał. Pow?łd - jutro chciałbym ju?ź mieć 100% wysyłki i postanowiłem poczekać jeszcze jeden dzień na adresy wysyłkowe kilku os?łb (napisałem maile bo być mo?źe nie czytają niniejszego wątku). Proszę o wybaczenie :D

Pozdrawiam

Remek

Do mnie jeszcze nie dotarł :( :( :(

Przyznaję się, ?źe pomyliłem się w swoich tabelkach i ... zaznaczyłem kilka os?łb (dosłownie na jednej ręce policzyć), ?źe wysłałem a dzisiaj po rewizji pokwitowań nadania odkryłem, ?źe nie wysłałem. Po prostu w nocy wysyłam i ... pochrzaniło mi się - przepraszam. Dzisiaj wysłałem 100% - wszyscy kt?łrzy mi wpłacili oraz laureaci.

Pozostały mi dwie osoby - jednak dopiero wpłaca, druga dzisiaj przesłała mi adres.

Za chwilę opublikuję pełną listę os?łb, do kt?łrych wysłałem kalendarze. Kto nie otrzyma powiedzmy do czwartku proszę koniecznie do mnie napisać.

Pozdrawiam

Remek

Lista os?łb, do kt?łrych wysłałem:

Marcin k

Panek

Anpart

Kacper524

Oktawiusz

Zanderix

Tpe

Krzysiek

Revizor

Martynski

Xavi

Patryk1125

WhiteWillow

Szwagier Janusz

Ostry

Fatso

Milupa

TomCast

Kuba

Maniak

jbk

Jac78

Patu

hm62

Baloo

Piwoluka

Baciar

Wujek

Krystian_VTS

Dawcar6

Xavier

Metr

And67

Domin

Joker

Fireblood

Gadget

Siacho73

Garson

Marcinesz

Pepek

Karolkrause

Nemo

Stella

Czopers

Shit_tler

Bartsiedlce

Pepa73

Tomi101

Fario

Mefistofishing

Roch

Wolbler129

Guzu

Mifek

Sławek

Drzerwys

Kamil Z

Monk

Super, ?źe dochodzą. Cieszy mnie to bardzo. Przepraszam za op?łźnienia ale wymagało to ode mnie poświęcenia by zrealizować w tym roku kalendarz. To, ?źe Wam się podoba jest dla mnie wielką nagrodą za trud i nocne wystawanie na poczcie. Super!

Jeszze raz kto ma problem z zam?łwieniem niech da znać.

Pozdrawiam

Remek

wszystko ok!drugi egz dotarl, dzieki bardzo, sciany upiekszone!

Cieszę się?:) Przepraszam raz jeszcze za pomyłkę :D Chyba ktoś dostał 2 zamiast jednego :lol: (wysłałem Twoją kopertę do kogoś innego - bo w kalendarzach tak mi wychodzi ... ale co tam :lol:)

Ja dostałem dzisiaj. Dzięki :D

Ju?ź? Kurcze .... ale połączenie. Ty byłeś m.in. tym co mi się?pomyliły rachunki :( Sorry.

Wa?źne, ?źe kalendarz ju?ź wisi. Na honorowym miejscu, przy lod?łwce. W ten spos?łb przy okazji karmienia ciała, karmię r?łwnie?ź duszę :D