domin Opublikowano 19 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 Kalendarz dotarł Wielkie dzięki Remku Ju?ź wisi. Nowe logo robi wra?źenie choć staremu te?ź niczego nie brakowało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 19 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 Witam,Mam jeden dzień op?łźnienia - jutro będę wysyłał. Pow?łd - jutro chciałbym ju?ź mieć 100% wysyłki i postanowiłem poczekać jeszcze jeden dzień na adresy wysyłkowe kilku os?łb (napisałem maile bo być mo?źe nie czytają niniejszego wątku). Proszę o wybaczenie PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
and67 Opublikowano 19 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 Wybaczam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czopers Opublikowano 20 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 mam kalendarz, jest w pompke na 5. dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roch Opublikowano 21 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 Super! Wysłałem du?źo a wpis?łw mało W czwartek wysyłam ostatnią turę?i będę?miał 100% wysłanych. Chyba coś tam jeszcze zostanie. Jutro dam znać. Do mnie dzwonił listonosz, ?źe mu guma poszła w rowerze i na piechotę idzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireblood Opublikowano 21 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 Do mnie jeszcze nie dotarł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 22 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 Do mnie jeszcze nie dotarł Sprawdzę jak to wygląda i dam Tobie znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 22 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 Do mnie jeszcze nie dotarł Przyznaję się, ?źe pomyliłem się w swoich tabelkach i ... zaznaczyłem kilka os?łb (dosłownie na jednej ręce policzyć), ?źe wysłałem a dzisiaj po rewizji pokwitowań nadania odkryłem, ?źe nie wysłałem. Po prostu w nocy wysyłam i ... pochrzaniło mi się - przepraszam. Dzisiaj wysłałem 100% - wszyscy kt?łrzy mi wpłacili oraz laureaci. Pozostały mi dwie osoby - jednak dopiero wpłaca, druga dzisiaj przesłała mi adres. Za chwilę opublikuję pełną listę os?łb, do kt?łrych wysłałem kalendarze. Kto nie otrzyma powiedzmy do czwartku proszę koniecznie do mnie napisać. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 23 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 Lista os?łb, do kt?łrych wysłałem: Marcin kPanekAnpartKacper524OktawiuszZanderixTpeKrzysiekRevizorMartynskiXaviPatryk1125WhiteWillowSzwagier JanuszOstryFatsoMilupaTomCastKubaManiakjbkJac78Patuhm62BalooPiwolukaBaciarWujekKrystian_VTSDawcar6XavierMetrAnd67DominJokerFirebloodGadgetSiacho73GarsonMarcineszPepekKarolkrauseNemoStellaCzopersShit_tlerBartsiedlcePepa73Tomi101FarioMefistofishingRochWolbler129GuzuMifekSławekDrzerwysKamil ZMonk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Revizor Opublikowano 23 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 Wystałem swoje w kolejce na poczcie, bo mam listonosza lenia kal. Dotarły dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
and67 Opublikowano 24 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2012 M?łj te?ź odebrałem,wisi .Dzięki za ogrom prac w niego wło?źony Remku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireblood Opublikowano 24 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2012 Do mnie doszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
METR Opublikowano 24 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2012 Dotarł i do mnie dzięki, super wykonanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 24 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2012 Super, ?źe dochodzą. Cieszy mnie to bardzo. Przepraszam za op?łźnienia ale wymagało to ode mnie poświęcenia by zrealizować w tym roku kalendarz. To, ?źe Wam się podoba jest dla mnie wielką nagrodą za trud i nocne wystawanie na poczcie. Super! Jeszze raz kto ma problem z zam?łwieniem niech da znać. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xavier Opublikowano 25 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 wszystko ok!drugi egz dotarl, dzieki bardzo, sciany upiekszone! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monk Opublikowano 25 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 Kalendarz odebrany - jest rewelacyjny! Dziękuje Remku za wysiłek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roch Opublikowano 25 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 Ja dostałem dzisiaj. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 25 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 Ja dostałem dzisiaj. Dzięki Ju?ź? Kurcze .... ale połączenie. Ty byłeś m.in. tym co mi się?pomyliły rachunki Sorry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 25 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 wszystko ok!drugi egz dotarl, dzieki bardzo, sciany upiekszone! Cieszę się? Przepraszam raz jeszcze za pomyłkę Chyba ktoś dostał 2 zamiast jednego (wysłałem Twoją kopertę do kogoś innego - bo w kalendarzach tak mi wychodzi ... ale co tam ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roch Opublikowano 25 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 Ja dostałem dzisiaj. Dzięki Ju?ź? Kurcze .... ale połączenie. Ty byłeś m.in. tym co mi się?pomyliły rachunki Sorry. Wa?źne, ?źe kalendarz ju?ź wisi. Na honorowym miejscu, przy lod?łwce. W ten spos?łb przy okazji karmienia ciała, karmię r?łwnie?ź duszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 25 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 Pięknie napisane! Nadaje się na sentencję do kal na 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roch Opublikowano 26 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 Pięknie napisane! Nadaje się na sentencję do kal na 2013 Litości! Ja bym nie chciał mieć kalendarza z taką sentencją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 26 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 26 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 Dotarł i ju?ź wisi - dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 26 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 Osoby, kt?łre jeszcze nie otrzymały a wpłaciły proszę o kontakt. Będę sprawdzał w czym problem. Kalendarzy jeszcze kilka posiadam. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi