admin Opublikowano 30 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 Jeśli ktoś nie otrzymał - proszę o informację! Bardzo zale?źy mi na zakończeniu akcji. pozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 2 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 Kilka kalendarzy jeszcze wyślę w sobotę. Nowe zam?łwienia oraz te kt?łre się zawieruszyły. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmr1 Opublikowano 4 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 Remek, czy masz jeszcze kalendarze. Bo Ja bidna sierotka jeszcze nie wpłaciłem, a chcę to zrobić dziś.KrzysiekP.s. zamawiałem 1 szt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 4 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 I do mnie dotarł!Super sprawa!! Dziękuję bardzo PozdrawiamKamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 20 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 Małe cieszy Dotarły, a jeden ju?ź o?źywił ścianę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bluzer Opublikowano 20 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 Od piątku mogę cieszyć oko wypuszczanym przez Baloo okonia:) Dzieki-kalendarz jest MEGA! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 21 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 Od piątku mogę cieszyć oko wypuszczanym przez Baloo okonia:) Dzieki-kalendarz jest MEGA!Tyyyyyyy....ale weź nie trzymaj cały rok na ścianie lipcowej strony <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmr1 Opublikowano 22 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 Piękny kalendarz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bluzer Opublikowano 22 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 Od piątku mogę cieszyć oko wypuszczanym przez Baloo okonia:) Dzieki-kalendarz jest MEGA!Tyyyyyyy....ale weź nie trzymaj cały rok na ścianie lipcowej strony <_< Nie noooo,zrobie sobie przerwe na wrzesień <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi