Z racji dużej ilości tematów na temat wyboru echosondy, opisów modeli i przetworników chciałem się dowiedzieć ( ze swojej ogromnej wrodzonej ciekawości ) co w trawie piszczy oraz jakich sprzętów używają forumowi koledzy. Nie chodzi mi o opisywanie co jak do czego - tylko bardziej o statystykę. Jest kilka wątków typu : "Nasze zestawy sandaczowe lub zestawy boleniowe" to może taki wątek byłby dla kogoś inspiracją przy zakupie swojej zabawki.
Zaczynając ode mnie ( jeszcze ) Humminbird Helix 7 SI CHIRP GPS G2 ( w planach przesiadka na 9-10" ).
Pytanie
cabage
Z racji dużej ilości tematów na temat wyboru echosondy, opisów modeli i przetworników chciałem się dowiedzieć ( ze swojej ogromnej wrodzonej ciekawości ) co w trawie piszczy oraz jakich sprzętów używają forumowi koledzy. Nie chodzi mi o opisywanie co jak do czego - tylko bardziej o statystykę. Jest kilka wątków typu : "Nasze zestawy sandaczowe lub zestawy boleniowe" to może taki wątek byłby dla kogoś inspiracją przy zakupie swojej zabawki.
Zaczynając ode mnie ( jeszcze ) Humminbird Helix 7 SI CHIRP GPS G2 ( w planach przesiadka na 9-10" ).
Top użytkownicy dla tego pytania
8
4
3
2
Popularne dni
5 Kwi
16
6 Kwi
16
13 Lip
7
8 Kwi
6
Top użytkownicy dla tego pytania
cabage 8 odpowiedzi
TomFil 4 odpowiedzi
pawlo29 3 odpowiedzi
mario 2 odpowiedzi
Popularne dni
5 Kwi 2018
16 odpowiedzi
6 Kwi 2018
16 odpowiedzi
13 Lip 2018
7 odpowiedzi
8 Kwi 2018
6 odpowiedzi
Popularne posty
Dano-G
Ech.. Marcin rzeczywiście zapodał kontrowersyjny temat. Ktoś powiedział - chwalimy się, kto ma dłuższego, a to przecież nie o to chodzi. Dziś używam Helix 10 Mega SI. I co z tego, jak go za chwilę spr
Marcin Ostróda
Echo nr 1 - Lowrance HDS 12" Carbon Stracture Scan 3D Echo nr 2 - Garmin Chirp 92SV, przetwornik GT40
malinabar
A u mnie tak jak u założyciela wątku - po przesiadce z Marka 5x Pro używam Humminbird Helix 7 Chirp SI GPS G2N . Urządzenie absolutnie spełniające moje oczekiwania i chyba idealny kompromis pomiędzy f
Opublikowane grafiki
78 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi