Skocz do zawartości
  • 0

Jakiego modelu echosondy używasz ?

cabage

Pytanie

Z racji dużej ilości tematów na temat wyboru echosondy, opisów modeli i przetworników chciałem się dowiedzieć ( ze swojej ogromnej wrodzonej ciekawości ) co w trawie piszczy oraz jakich sprzętów używają forumowi koledzy. Nie chodzi mi o opisywanie co jak do czego - tylko bardziej o statystykę. Jest kilka wątków typu : "Nasze zestawy sandaczowe lub zestawy boleniowe" to może taki wątek byłby dla kogoś inspiracją przy zakupie swojej zabawki. 

Zaczynając ode mnie ( jeszcze ) Humminbird Helix 7 SI CHIRP GPS G2 ( w planach przesiadka na 9-10" ).

• Like 1

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

A u mnie tak, Garmin 92SV chirp z gt52 i Panoptix PS31. Jeden na pawezy drugi na sztycy silnika elektrycznego- obrotowy na pilota, więc można sterować widokiem 360 stopni przy podniesionej spalinie:) Bardzo dobrze się sprawdza mi sie taki montaż.a49fa9e068785ef1c72c04e44235358b.jpg2b9d6ae454789191871e93e1054dca97.jpg

Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka

• Like 2

• 0

I ja się pochwalę SIMRAD GO 9 XSE ( poprzednio Helix 7 SI ).

U mnie mały update Simrad Go 9 XSE z Active Imaging 3w1 zamieniony na HDS 9. Różnice poza większą rozdzielczością i lepszym ekranem kosmetyczne. Ale nie żałuję :)

• Like 1

• 0

Obecnie Humminbird Helix 12 Chirp Mega SI+ GPS G3N (rufa) oraz Lowrance HDS 7 gen 3 (dziób ).

No to poszalałeś  , patrząc na obecne wędkarstwo to jest totalny zawrót głowy . Dawniej człowiek  10 LAT składał na samochód , teraz tyle wyda w ciągu roku na akcesoria wędkarskie , a tu  wciąż kuszą nowościami   :D