olo86 Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Panowie - potrzebuję wsparcia - muszę na kilka dni zostawić samochód w Katowicach - wylatuję jutro z Katowic na kilka dni samolotem, wracam w czwartek - czy ktoś z Was może coś pomóc / doradzić?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiur Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Dzwoń po parkingach przy lotnisku. Ja zawsze zostawiałem tam auto i nigdy nie było problemu. Niektóre nawet oferują dodatkowe opcje jak przepalanie w zimie czy np.mycie auta przes Twoim przyjazdem. A dodatkowo transport na lotnisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu08 Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2018 kilka razy korzystałem z parkingu azyl, polecam!http://parking-azyl.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi