Hubert Matuszewski Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Są i ugięcia 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmiszk1 Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2018 zdjęcia czego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlgi Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2018 zdjęcia czego?Każde zdjęcie jest podpisane, wystarczy spojrzeć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmiszk1 Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2018 W przeglądarce Chrome i telefonie nie widać podpisów, dziwne.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreadknight Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Wybaczcie ale ten wątek jest jak kryminał: Nic nie wiadomo, nic nie widać, same domysły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2018 (edytowane) Zdjęcia tragedia. Nic nie widać. Szczególnie na tych z ugięciami, niewiadomo czego...Lepiej byłoby bez tych plakatów na ścianie. Edytowane 12 Kwietnia 2018 przez Artech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Panowie, dajcie spokoj, nie odrazu Rzym zbudowano. W innych watkach mozna znalesc i duzo gorsze zdjecia. Chce Hubert prowadzic swoj watek i bardzo dobrze, ale temat nie rozwinie sie w ciagu dwoch dni, na to troche czasu potrzeba. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Ale jak nie będziemy zwracać uwagi, to nie będzie wiedział co poprawić.Oczywiście, że na forum jest dużo gorszych zdjęć ale jest też sporo dobrych i bardzo dobrych, choćby twoje Paweł. Chyba lepiej równać do lepszych. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Ale jak nie będziemy zwracać uwagi, to nie będzie wiedział co poprawić.Oczywiście, że na forum jest dużo gorszych zdjęć ale jest też sporo dobrych i bardzo dobrych, choćby twoje Paweł. Chyba lepiej równać do lepszych. Nie mowie zeby nie zwracac uwagi, ale dajcie chwile chlopakowi zeby sie rozkrecil 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Matuszewski Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Każda uwaga cenna. Dołożę wszelkich starań, aby zdjęcia były lepsze 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Kurde jakiś dziwny jestem ale i podpisy widzę i ugięcia też A teraz z innej beczki , bo to mnie ciekawi cholernie... Masz Hubert jakiś swój ulubiony kij ? I pytanie nr 2 czy oblawiales immortali z batsona trochę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2018 ... u mnie też nie ma opisów do zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2018 ... u mnie też nie ma opisów do zdjęć Tu? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Waldek jest pusto, same zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Poproś gościu o edycję tych podpisów przez admina bo przecież będą cały czas płakać zamiast skorzystać np. z IE, wszystkim się na raz okres zaczął. Przycisk "Zgłoś" w prawym dolnym rogu posta.PS. W sprawie zawartości wątku, jakby było od pierwszej strony nasrane tysiącem wędek to byście jęczeli, że reklama FC. Chcieliście ugięcia, są ugięcia, a że nie macie umiejętności odczytu podpisów na zdjęciach... 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Matuszewski Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Tu? Bez_tytułu_1.jpgTak. W następnych dodawanych zdjęciach zrobię bardziej czytelne opisy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Matuszewski Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Kurde jakiś dziwny jestem ale i podpisy widzę i ugięcia też A teraz z innej beczki , bo to mnie ciekawi cholernie... Masz Hubert jakiś swój ulubiony kij ? I pytanie nr 2 czy oblawiales immortali z batsona trochę ?Wszystkie swoje kije lubię . Każdy ma inne zastosowanie, więc faworyta nie mam . Obławiałem trzema wędkami zbudowanymi na blankach immortal. IMMS68MXF, IMMS610MXF, IMMWS62L Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZM Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2018 A o tych blankach LST872L i LST872ML coś więcej można prosić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Wszystkie swoje kije lubię . Każdy ma inne zastosowanie, więc faworyta nie mam . Obławiałem trzema wędkami zbudowanymi na blankach immortal. IMMS68MXF, IMMS610MXF, IMMWS62LTe akurat posiadam :/ bardzo mnie interesuje ten najmocniejszy 17funtowy immek czy posiada jakieś ugięcie, ogólnie cała seria świetna zwłaszcza walleye i spiny 14stki. Dzięki za info Hubert , niebawem Was nawiedze to dłużej pogadamy bo będę sporo gratow od Was brał. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Matuszewski Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2018 A o tych blankach LST872L i LST872ML coś więcej można prosić?LST872L. Realnie i bardzo wyraźnie pokazuje od 4 do 10g całkowitej wagi przynęty. Zastosował bym go pod okonia pod główkę jak i czeburaszkę. Również blank ten jest chętnie wybierany do bocznego troka.LST872ML.Świetnie sygnalizuje od 5 do 14g wagi przynęty. Zastosowanie: kleń, boleń. 14lb mocy daje pewność holu większego przyłowu.Cała seria LST charakteryzuje się progresywnym ugięciem od 1mm szczytówki. Nie mają najmniejszych przesztywnień na szczytówkach i złączach typu spigot (na co zwracam ogromną uwagę). Pod już niewielkim obciążeniem blanki przechodzą w parabolę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Matuszewski Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Te akurat posiadam :/ bardzo mnie interesuje ten najmocniejszy 17funtowy immek czy posiada jakieś ugięcie, ogólnie cała seria świetna zwłaszcza walleye i spiny 14stki.Dzięki za info Hubert , niebawem Was nawiedze to dłużej pogadamy bo będę sporo gratow od Was brał. Pozdrawiam17lb, mowa o IMMC68M? Jeżeli tak, to w stosunku do IMMS68MXF ma ostrzejszą szczytówkę i jest mocniejszy o około 25% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2018 17lb, mowa o IMMC68M? Jeżeli tak, to w stosunku do IMMS68MXF ma ostrzejszą szczytówkę i jest mocniejszy o około 25% Dokładnie ten miałem na mysli zastanawiam się który pierwszy przetestować 17lb czy 20lb , liczę że 20stka da radę 60g przy jednostajnym prowadzeniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2018 (edytowane) Waldek jest pusto, same zdjęciaNa chrome jest ale już na srajfonie nie widzę. Chyba jednak Hubert, powinien się zmierzyć, z dodatkową pracą zw. z odrębnym opisywaniem fotek. Edytowane 13 Kwietnia 2018 przez popper 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Matuszewski Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Dokładnie ten miałem na mysli zastanawiam się który pierwszy przetestować 17lb czy 20lb , liczę że 20stka da radę 60g przy jednostajnym prowadzeniu.Oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Matuszewski Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Sezon szczupakowy nadchodzi wielkimi krokami. Więc przedstawiam kijka pod większe przynęty. Mianowicie NFC MB 665-1(IM). Parametry blanku to 198cm długości, CW 7-21g, linka 17lb, akcja-fast, moc Med/H. Fizycznie blank dźwiga od 14 do 50g. Ugięcie bezpieczne, płynne, dość głębokie. Blank dzięki swojej mocy i dynamice zatnie również sandacza nawet z dużej głębokości. Blank uzbrojony w przelotki SIC TITANIUM K-R, korek naturalny z subtelnymi wstawkami z korko gumy i uchwyt kołowrotka ALPS RAPID MVT17. NFC MB665-1(IM) - obciążenie 300gNFC MB665-1(IM) - obciążenie 500gUchwyt ALPS RAPID MVT17Przelotki Fuji SIC TITANIUM K-RKorekCała rękojeść 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi