Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. DelTor0 Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Tierra del Fuego (Ziemia Ognista), południowa Patagonia. Cieśnina Magellana Ziemia Ognista Takie tam 60-siataki Obie ryby z tego samego miejsca, a ubarwienie calkowicie odmienne. Potokowiec i zrodlak CDN. 61 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Wow, ale pięknie. Aż strach pomyśleć co w takim razie pojawi się w drugiej części Foty miazga! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2018 ...a ja bym chętnie przeczytał artykuł o tej wyprawie kto jest za tym niech daje lajka, może to zmotywuje autora do napisania kilku słów na stronę główną 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nalewator Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Czyżby wyprawa z Bayan-Goł ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Czyżby wyprawa z Bayan-Goł ? A i owszem, nie pierwsza i pewnie nie ostatnia 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2018 ...a ja bym chętnie przeczytał artykuł o tej wyprawie kto jest za tym niech daje lajka, może to zmotywuje autora do napisania kilku słów na stronę główną A co to za jakaś demokracja na J.? Jakieś głosowania- napisze?, nie napisze?. Łaski nie robi - MA NAPISAĆ (i to porządnie) i już. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybacz Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Super klimaty, ale czekam na więcej ryb. I oczywiście opis tej wspaniałej wyprawy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2018 A co to za jakaś demokracja na J.? Jakieś głosowania- napisze?, nie napisze?. Łaski nie robi - MA NAPISAĆ (i to porządnie) i już. No coz, chyba bedzie trzeba 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Paweł, widać dozujesz emocje . Zaczynasz od tych mniejszych To ja też dorzucę coś od siebie Na razie z ryb. 29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Nie mozna tak odrazu wszystko odslonic Deser jest zawsze na koncu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Na Fb jest większa fotorelacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Na Fb jest większa fotorelacja. Moja nie, Slowika a i owszem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Nie mozna tak odrazu wszystko odslonic Deser jest zawsze na koncu No to przystawkę, smakowitą zresztą, nam zafundowałeś.Teraz liczę na:- I danie : logistyka,- II danie: okoliczności przyrody,- deser: czyli jak nazwa wskazuje "coś z ryb".A wszystko to suto okraszone pięknymi zdjęciami, w polewie z ciekawego komentarza 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2018 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fossegrim Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Wchodzę w "Wieści znad wody" a tu pomiędzy "Warszawską Wisłą" a "rzęką Radomka" taka sytuacja... Jak żyć? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2018 (edytowane) Ja po powrocie boję się iść nad wodę Edytowane 9 Kwietnia 2018 przez wujek 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Kolejna porcja widoczków i ryb 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Del Toro, Wujek,gratuluję fajnej wyprawy, no i rybek oczywiście Sam odliczam czas, kiedy też będę mógł gdzieś polecieć z wędką (na razie jestem uziemiony i pozostaje mi przeglądanie takich fajnych relacji). 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Dopiero dzisiaj tutaj zaglądnąłem i zdębiałem/oniemiałem . Tym bardziej , że jestem po kolejnym dniu uganiania się po moich pozbawionych wody i ryb ciurkach popadając w coraz to większą w związku z tym frustrację . A tu wujek z bykiem przenoszą w inny wymiar rzeczywistości ... Dzięki wielkie i prosiemy o więcej ! Pięknie tam bardzo , choć surowo w klimacie nieco ... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Przeważnie tam gdzie są łososiowate jest dość surowo, ale pogoda jak na Ziemię Ognistą i tak była łaskawa, ponoć bywało duużo gorzej. Zdjęć będzie więcej i większe ryby, ale nie wszystko naraz . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2018 (edytowane) Dla odmiany ryby mojej żonki-Moniki Edytowane 11 Kwietnia 2018 przez wujek 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Ha, poznaję śródleśne jeziorko Obozowaliście z namiotami nad wodą, czy łowiliście z doskoku? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Ha, poznaję śródleśne jeziorko Obozowaliście z namiotami nad wodą, czy łowiliście z doskoku? Z doskoku, baze mielismy nad Lago Fagnano. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krab Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2018 A źródlaki i tęczaki tylko z Hermanowego bajora? Czy znaleźliście jakiś inny zbiornik z ich populacja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Generalnie tam, w innych miejscach pojedyncze ryby tych gatunków bez szału wielkościowego. Tam raczej jedzie sie na duże potoki ale niespodzianki mogą się trafić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi